Prince of Persia: The Lost Crown: Strider-stílusú herceg [VIDEO]

Akár Devil May Cry-nak is mondhatnánk, de a Ubisoft Montpellier játéka ennél egyszerűbbnek tekinthető.

 

Ugorjunk bele egy stílusos és izgalmas akció-kaland platformjátékba, amely egy mitológiai perzsa világban játszódik, ahol az idő és a tér határait mi manipulálhatjuk. Elvégre enélkül nem lenne Prince of Persia a játék (legalábbis a modernebb platformokon, ugyanis az eredetiben még ez nem nagyon bukkant fel). Használjuk az idő erejétt, továbbá a harci- és platformkészségünket, hogy halálos kombókat hajtsunk végre, majd győzzük le az idővel megrontott ellenségeket és mitológiai lényeket. Szerezzünk be és használjunk új amuletteket (ezeket meg lehet vásárolni), hogy a saját játékstílusunknak megfelelőek legyenek.

Tárjunk fel egy elátkozott, perzsa ihletésű világot, amely tele van életnagyságúnál nagyobb nevezetességekkel. Fedezzük fel a különböző, rendkívül részletesen kidolgozott biomokat, amelyek mindegyike saját identitással, csodákkal és veszélyekkel rendelkezik. Használjuk az eszünket a rejtvények megoldásához; találjunk rejtett kincseket és teljesítsünk küldetéseket, hogy többet tudjunk meg erről a romlott helyről. A perzsa mitológiai fantáziavilág egy lebilincselő és eredeti történetet kapott, és utunkat színes karakterek keresztezik, és rajtuk keresztül jobban megoldhatjuk a Qaf-hegy rejtélyeit.

A játéknak kiváló minőségű grafikát ígérnek, továbbá szót említettek a jó jelenetekről, az új művészeti stílusról, továbbá a 60 FPS frame rate-ről, de kérdés, hogy ezt a teljesítményt minden platform tudni fogja-e, ugyanis egy cross-gen játékról beszélünk, és emiatt a Nintendo Switch egyike lehet azon konzoloknak, ahol súlyosan vissza kell fogni a vizuális effekteken túl a felbontást is, hogy ezt a Ubisoft tartani tudja…

A Prince of Persia: The Lost Crown először egy demót fog kapni január 11-én. Rá egy héttel, január 18-án már meg is jelenik a teljes játék PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Epic Games Store, Ubisoft Store, garantált Denuvo-használat), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. A bemutató videó elég erősen a Striderre emlékeztet: a Capcom franchise-a volt ilyen stílusú, csak ott nem csavargatták az időt.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu