Ilyen lenne a Reszkessetek, betörők! következő része?! Nem akármilyen rajongói előzetest kapott a film! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A hamis Reszkessetek, betörők! 3 trailer miatt a rajongók Kevin McCallister visszatérését követelik!

 

 

Az 1990-es Reszkessetek, betörők! (Home Alone) című film rajongói megvadultak, miután a YouTube-ra felkerült egy trailer egy állítólagos harmadik filmhez, amelyben Macaulay Culkin, Joe Pesci és Daniel Stern szerepel. A videó alig 10 nap alatt 2,5 millió megtekintést ért el. Ez elég hűen tükrözi, mennyire népszerű még mindig a karácsonyi mozi.

A hamis trailer, amelyben egy felnőtt Kevin McCallister (Culkin) látható, állítólag 30 évvel a második rész eseményei után játszódik és azt mutatja be, hogy a leleményes csínytevő még egyszer utoljára szembeszáll a Vizes Banditákkal.

A nyitójelenetben a 43 éves Culkin kinyitja otthona ajtaját, és egy kis piros táskát vesz észre a küszöbön. Culkin lehajolva kinyitja a kártyát, és egy fényképet talál benne ősellenségeiről, Harryről (Joe Pesci) és Marvról (Daniel Stern) a következő szöveggel: „Visszatértünk kishaver”.

Culkin a szomszédságára pillantva észreveszi a közelben parkoló, ismerős, ütött-kopott „Oh-Kay Vízvezeték- és fűtésszerelő” furgont. Ez a jele annak, hogy hamarosan baj lesz…

„Ebben az ünnepi szezonban itt az ideje, hogy újra felfedezzünk egy klasszikust. Kevin Mcallister visszatért – csakhogy ez a család egy kicsit furcsa karácsony táján” – kezdődik a trailer szinkronhangja.

A klip ezután egy vad hullámvasútra viszi a nézőket, csapdákkal, kommandósokkal, sőt, valaki még fel is gyullad! (Az előzetest a cikk végén találjátok.)

A Reszkessetek, betörők!-filmek egy másik veteránja, Catherine O’Hara is feltűnik egy ponton. Sajnos a trailer egy nagyon jól sikerült hamisítvány, sok klipet különböző tévéműsorokból, filmekből és reklámokból emeltek át. Néhány néző mégis reménykedik, hogy a filmből valódi film készül.

Az egyik rajongó még azt is felvetette, hogy ha a videó továbbra is egyre népszerűbb lesz, akkor talán a mozivásznon is viszontláthatjuk.

„Ez a paródia még mindig elég friss! Ha mindenki elég nagy igényt mutat a kommentekben, meggyőzhetjük őket, hogy ebből igazi filmet csináljanak” – magyarázta a rajongó. „A hagyaték folytatások mostanában trendiek (Hókuszpókusz 2, Mary Poppins visszatér, stb.), szóval ez DEFINITÍVEN lehetséges, hogy megvalósuljon, mint egy igazi Reszkessetek, betörők 2 folytatás!”.

Culkin nemrég kapta meg csillagát a Hollywood Walk of Fame-en. A 69 éves O’Hara jelen volt a Los Angeles-i ünnepségen, és beszédet mondott.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu