A Red Dead Redemption 2 Arthur Morgan színésze egy új, „ikonikus karakter” hangján szólal majd meg?!

A Red Dead Redemption 2 színésze, aki Arthur Morgan alakításáról ismert, egy „elég ikonikus karaktert” megszólaltató új szerepről posztolt Twitteren.

 

Roger Clark, akit a Red Dead Redemption 2-ben Arthur Morgan megformálásáért díjaztak, megosztotta izgatottságát, hogy egy „elég ikonikus karakter” hangját fogja megszólaltatni. A Red Dead Redemption 2 színészének tweetje arra késztetett néhány rajongót, hogy találgatásokba kezdjenek az ikonikus karakter kilétéről, miközben támogatásukról biztosították Clark új szerepét.

Arthur Morgan egy kitalált karakter és a Red Dead Redemption 2 főszereplője. Arthur a Van der Linde banda tagja, egy törvényen kívüli csoport, amely az 1800-as évek végén az amerikai vadnyugat zord tájain navigál. A játék Arthur útját követi, ahogyan a hűséggel, az erkölccsel és a változó időkkel küzd, mély témákkal és egy magával ragadó, nyitott világú élménnyel ajándékozva meg a Red Dead Redemption 2 játékosokat. A rendkívül népszerű karaktert az ír-amerikai színész, Roger Clark keltette életre.

Roger Clark nemrég a Twitteren tett egy izgalmas bejelentést. A rajongók körében izgalmat kiváltó üzenetben Clark elárulta, hogy egy „elég ikonikus” karaktert bíztak rá. Clark megemlítette, hogy alig várja, hogy megossza a rajongóival a szerep részleteit. A poszt lelkes reakciókat váltott ki a játékostársakból, olyan kommentekkel, mint „Izgatottan várom a hírt!” és „Ott leszünk, gratulálunk Roger”. A rajongók, akik emlékeznek Arthur Morgan ikonikus alakítására a Red Dead Redemption 2-ben, jelezték támogatásukat és kíváncsiságukat Clark közelgő szerepével kapcsolatban.

Nemrég Clark azt állította, hogy a Red Dead Redemption 3 esetleges megjelenése biztos, azonban továbbra is szkeptikus abban, hogy Arthur Morgan szerepelni fog a játékban, kifejtve, hogy Arthur története már teljesen el lett mesélve. Mindez azonban nem akadályozza meg a rajongókat abban, hogy találgatásokba bocsátkozzanak arról, hogy Clark milyen karaktert fog alakítani, sőt, egyesek szerint a Red Dead Redemption 3-ban is szerepet kaphat, bár Clark erről nem tett említést.

Roger Clark Arthur Morgan megformálása kitörölhetetlen nyomot hagyott a játékközösségben, széleskörű elismerést és díjakat szerzett meggyőző alakításáért. A Red Dead világán kívül Clark számos projekthez kölcsönözte a hangját, többek között olyan játékokhoz, mint a Smite, a Back 4 Blood és a Tactics Ogre: Reborn. Amikor arról kérdezték, hogy ebben az ikonikus videojáték-szerepben szerepelt-e motion capture munka, vagy csak hangjáték volt, Clark így válaszolt: „Ez itt a fülkében van, barátom”, megerősítve, hogy szinkronmunkáról van szó.

Bármilyen karaktert is kap, Roger Clark pályafutása a videojáték-iparban minden bizonnyal izgalmat kelt a rajongók körében. Miközben a játékosok további részletekre várnak Clark legújabb vállalkozásával kapcsolatban, az „ikonikus karakter” kiléte továbbra is titok marad.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu