Zack Snyder határozott választ adott a kérdésre, hogy készít-e még DC-filmeket…

MOZI HÍREK – Zack Snyder egy hatalmas frissítést osztott meg a DC-univerzumba való visszatérésével és egy új képregényfilm rendezésével kapcsolatban.

 

 

Zack Snyder megszólalt a DC-hez való visszatéréséről szóló pletykákkal kapcsolatban, és nyers választ adott azoknak, akik azt szeretnék, hogy folytassa a Snyderverse-t.

A DC Extended Universe, népszerű nevén a DCEU azzal kezdődött, hogy Snyder 2013-ban megrendezte az Acélembert. Később a rendező további két filmet készített a franchise-ban. Snydert azonban 2017-ben Joss Whedon váltotta le az Igazság Ligája újraforgatása közben. A további projekteknél már nem is vették figyelembe.

DCEU-s utazása az Igazság Ligája rendezői változatának 2021-es megjelenésével ért véget, és úgy tűnik, a filmrendező továbblépett a képregények világából.

A The Atlanticnak adott interjújában legfrissebb filmje, az elég vegyes fogadtatást kapott Rebel Moon kapcsán szegezték neki a kérdést. Egyenes választ adott egy esetleges DC-visszatérésre. A rendező megjegyezte, hogy nem fut James Gunn után, hogy új DC-filmet rendezzen. Egyértelművé tette, hogy új IP-k létrehozásán fog dolgozni, amelyek „menők”. Snyder azt mondta: „Nem kopogtatok James Gunn ajtaján, hogy >>Tesó, lőj nekem egy olyan édes filmet. << A szent grál valami eredeti IP, amit te hozol létre, aminek van visszhangja és menő”.

Snyder rajongói már régóta szeretnék, ha a rendező élőszereplős képregény-adaptációkat készítene. Rajongói ismét kampányt indítottak a közösségi médiában, és arra kérik a Netflixet, hogy adjon neki esélyt a Snyderverse folytatására. A rendező az Acélemberrel vette be a világot, és rengeteg dicséretet érdemelt ki rendezői képességeiért. Bár a kritikusok vegyesen nyilatkoztak a filmről, a rajongók teljesen el voltak ragadtatva attól, ahogyan újra bemutatta Supermant a világnak. A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala azonban hatalmas kritikai kudarcnak bizonyult. Bár világszerte több mint 873 millió dollárt keresett, a film a Rotten Tomatoes-on mindössze 29%-os tetszési indexet tudott elérni. A 2021-es év volt az utolsó, amikor a rajongók Snydert láthatták egy DCEU-film élén, és ezzel véget ért az uralkodása.

Most, hogy Gunn gyakorlatilag a nulláról kezdi újra az újonnan bejelentett DC Univerzumot, nagyon valószínűtlen, hogy Snyder visszatérjen.

Sőt, a rendező legutóbbi, a Rebel Moon megjelenését követő nyilatkozatai azt mutatják, hogy már eldöntötte, hogy eltávolodik a DC-től. Mivel a film folytatása 2024 áprilisában jelenik meg, Snyder most talán megkapja azt a kreatív szabadságot, amit a DCEU-ban nem kapott meg. Ezzel együtt rajongói nem csillapodnak. Továbbra is drukkolnak neki, hátha visszatér a szuperhős-filmekhez.

Zack Snyder Rebel Moon-jának első része jelenleg a Netflixen nézhető.

Forrás: The Atlantic

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu