Újabb népszerű színész csatlakozott Jason Momoa-hoz Minecraft-filmben!

MOZI HÍREK – Jason Momoa után nem kisebb sztár, mint Jack Black csatlakozott a népszerű videójáték élőszereplős adaptációjának, a Minecraft-nak a szereplőgárdájához!

 

 

Ahogy azt már korábban bejelentették, Jason Momoa a Wednesday Emma Myers-e és a The Color Purple színésznője, Danielle Brooks mellett játszik a Minecraft-filmben. A forgatás várhatóan hamarosan kezdődik Új-Zélandon.

A projekt rendezője Jared Hess, a Napoleon Dynamite rendezője, aki korábban a 2006-os Nacho Libre című vígjátékon dolgozott együtt Blackkel.

A Warner Bros. és a Legendary támogatja a „Minecraft”-ot, amely a tervek szerint 2025. április 4-én kerül a mozikba.

Egyelőre nem világos, hogy miről fog szólni a „Minecraft” film. Ahogy az sem, hogy ki írja a forgatókönyvet. A játék filmváltozata már évek óta készül. Shawn Levy, Rob McElhenney és Peter Sollett is tárgyalt a rendezésről.

 

 

Jack Black / Jason Momoa / Minecraft

 

 

A 2011-ben debütált „Minecraft” a történelem egyik legkelendőbb videójátéka. Több mint 140 millió havi felhasználóval büszkélkedhet! A sandbox-stílusú játékban a játékosok színes blokkok segítségével 3D-s világokat hozhatnak létre. A játék számos mellékágat is eredményezett, mint például a „Minecraft”: Story Mode”, „Minecraft Earth”, „Minecraft Dungeons” és „Minecraft Legends”. A játék mögött álló svéd fejlesztőcéget, a Mojang Studios-t 2014-ben felvásárolta a Microsoft, és producerként vesz részt a filmadaptációban.

Black látszólag Hollywood választott színésze lett a játékból a képernyőre kerülő történetekhez. Hiszen szerepelt a „The Super Mario Bros. Movie”, a „Jumanji: The Next Level” és a Lionsgate készülő „Borderlands” című filmjeiben. Legközelebb a Universal és a DreamWorks Animation „Kung Fu Panda 4” című vígjátékában szerepel. Az Amerikában március 8-án mozikba kerülő filmben természetesen újra Po szerepét alakítja majd.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu