A The Last of Us tarol az Emmy-díjátadón: Az HBO sikersorozata már 8 díjat zsebelt be a gála előtt!

MOZI HÍREK – Az Emmy-díjátadó előtt már látható, hogy az HBO The Last of Us sorozata vihart kavar a díjazottak között. Még a gála kezdete előtt a sorozat már nyolc díjat is magáénak tudhat, ami páratlan sikert jelent a televíziós világban.

 

Az eredetileg videojátékból adaptált The Last of Us nem csupán hullámokat kelt, hanem történelmet ír a televíziózás terén. Széleskörű elismerését most Emmy-díjak formájában kapja meg, hiszen a gála még csak most kezdődött, a sorozat pedig már nyolc díjjal büszkélkedhet.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a The Last of Us milyen lenyűgözően teljesített az 2023-as Emmy-díj jelöléseknél, 18 lehetséges díjra esélyeskedve. Most az HBO Max produkciója ebből már nyolcat el is hódított, amelyek között kiemelkedik a kiváló színészi teljesítmények és a posztprodukciós munka.

A The Last of Us Emmy-díjai között szerepel:

  • Legjobb vendégszínész (Nick Offerman, Bill szerepében az 3. epizódban)
  • Legjobb vendégszínésznő (Storm Reid, Riley szerepében a 7. epizódban)
  • Legjobb hangkeverés
  • Legjobb hangszerkesztés
  • Kiváló képszerkesztés
  • Legjobb különleges effektusok
  • Páratlan smink
  • Legjobb főcím dizájn

Különösen Nick Offerman és Storm Reid alakítását dicsérték Bill és Riley szerepében, akik rövid, mégis hatásos jelenlétükkel jelentős díjakat nyertek. A sorozat sikerét tovább növeli a hangtervezés és a smink, amelyek elengedhetetlenek voltak a The Last of Us ijesztő világának megteremtésében.

Mivel az Emmy-díjátadó még csak most kezdődött, valószínű, hogy az HBO Max sorozata további díjakat is bezsebel majd. Más sorozatok, mint A fehér lótusz, A Medve és a Wednesday is négy-négy Emmy-díjjal büszkélkedhetnek. A január 15-re halasztott gálán várhatóan további díjakat kap majd a The Last of Us.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu