Kiderült a MachineGames Indiana Jones játékának a neve?

Bár még játékmenetet (meg úgy általában véve semmit) sem láthattunk a játékból, lassan elkezd ez is szivárogni.

 

A Twitteren Kurakasis írt arról, hogy miket fedezett fel a Wolfenstein reboot kapcsán már befutottnak nevezhető MachineGames következő, de már három éve bejelentett játéka kapcsán. A LucasFilm Games, a Disney IP-osztogató ágazata január kilencedikén, tehát mindössze néhány napja több domaint is regisztrált. Ezek a webcímek felfedik, hogy mi lehet a játék neve: Indiana Jones and the Great Circle. Tehát a nagy kör. Az egyik regisztrált domain (indianajonesandthegreatcirclegame.com) nyilvánvalóan egy játékra vonatkozik… Sőt, már másfél éve (!), 2022 júliusában levédette a The Great Circle elnevezést a LucasFilm Ltd. LTC.

A játékot már 2021-ben bejelentette a Bethesda, és meg nem lepő módon Xbox-exkluzív játék lett (a Microsoft nagyon ritkán tesz valamit PC-n és Xboxon kívül elérhetővé; a Minecraftnál túl nagy balhé lett volna ebből, de az Ori-játékok Switch verzióit lehet ritka kivételnek mondani… és a nemrég általunk is említett pletykák szerint talán a Hi-Fi Rush is multiplatform lesz), így a PlayStation 5-tel rendelkezől a Starfieldhez hasonlóan ebből is kimaradnak. A két játékot Todd Howard köti össze: a Bethesda Game Studios új IP-jének rendezője ugyanis a kalapos kincsvadászból készülő játék producere.

„A MachineGames, a nemrég megjelent Wolfenstein-sorozat mögött álló díjnyertes stúdió bemutatja a készülő Indiana Jones-játékot, egy akció-kalandjátékot, amely a legendás régész bőrdzsekijébe ülteti a játékosokat. A Developer Direct több mint 10 percnyi játék- és fejlesztői betekintést mutat be, többek között részleteket a játék helyszínéről és történetéről, arról, hogy a rajongók valójában hogyan játszanak majd Indy szerepében, további részleteket a következő világjáró kalandjából, és bemutatkozik az első játékmenetes trailer,” írta a Microsoft a játékról az Xbox Developer_Direct ’24 kapcsán. (Erről is beszámoltunk a minap a hírekben – ezen kívül három másik játék fog felbukkanni a műsorban.)

Eléggé érdekes név a játéknak. Valamilyen titkos társadalomra vonatkozhat a nagy kör…

Forrás: WCCFTech

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu