A The Witcher sztárja csatlakozik a DCU-hoz a Creature Commandos-ban!

MOZI HÍREK – A The Witcher sztárja, Anya Chalotra csatlakozik a DCU-hoz a Creature Commandos-ban, erősítette meg maga James Gunn, a DC Studios társ-vezérigazgatója.

 

 

A Threads egyik bejegyzésében Gunn megerősítette, hogy a színésznő – aki a Netflixen a The Witcher-ben Vengerberg Yennefert, a brit Wanderlust című tévésorozatban pedig Jennifer Ashmant alakítja – Circe-t játssza a készülő animációs sorozatban.

Chalotra DCU-s karaktere sem áll messze Witcher-karakterétől, hiszen Circe a görög mitológiából származó Wonder Woman gonosztevője alapján készült: egy halhatatlan, erős mágikus képességekkel és természetfeletti szépséggel rendelkező, Aeaeaából származó istennő.

Mivel a DCU egy megosztott univerzum, amely élőszereplős filmeket, tévésorozatokat és egyebeket is magában foglal, az is elképzelhető, hogy Chalotra más projektekben is visszatér a szerepébe. A Paradise Lost című tévéjáték már készül. Ez azt célozza, hogy Wonder Woman szülőszigetét, Themyscira-t a DCU-ba helyezze. Mindez talán lehetőséget teremt arra, hogy Chalotra élőszereplős formában is megjelenjen.

A Creature Commandos-ban a szerepe a jelek szerint meglehetősen kicsi lesz. Gunn elmondta, hogy a sorozat összes állandó szereplőjét bejelentették 2023-ban. Ami arra utal, hogy Chalotra szerepe inkább vendégszereplés lesz. A főszereplők között egyébként Frank Grillo mint idősebb Rick Flag, David Harbour mint Eric Frankenstein, Indira Varma mint A menyasszony, Maria Bakalova mint Ilana Rostovic hercegnő, Zoe Chao mint Nina Mazursky és Alan Tudyk mint Dr. Phosphorus szerepel. Sean Gunn lesz Weasel és G.I. Robot hangja. Steve Agee pedig John Economos szerepében tér vissza.

A Creature Commandos az egyik leghóbortosabb DC-történet. Az Öngyilkos osztag Amanda Wallerje egy titkos csapatot hoz létre a Batman és Superman által bezárt szörnyetegekből…

Forrás: Threads/James Gunn

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu