A Rocksteady eddigi legnagyobb története lesz a Suicide Squad: Kill The Justice League

Kissé ijesztő, amikor a marketingben ennyire öntömjénezést láthatunk; ez általában rossz eredményt takar.

 

Darius Sadeghian a Play magazinnak azt mondta, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League továbbra is tele van a Batman: Arkham sorozat DNS-ével. A történetre és a karakterekre vonatkozó alapok központi szerepet játszanak a fejlesztési folyamatukban, és a történet szempontjából vizsgálva az Öngyilkos osztag játéka lett az eddigi legnagyobb. (Játékmenetben nem?)

Majdnem egy teljes évnyi halasztást kapott amúgy a játék, amely sajnos élő szolgáltatásos (live service) elemekkel is rendelkezni fog. A küldetések felépítése nem tűnik valami jónak, bár néhol a játékmenet ígéretesnek fest. A közlekedés módja viszont a Batman: Arkham Knightéhoz hasonló szerepbe teheti a Rocksteady játékát. Az is valamelyest csalódást okozott (a PC verzió portja főleg, eleinte vissza is kellett azt hívni!), és a Batmobile első alkalommal volt ott a Rocksteady-féle Arkham játékok között. A történetben és a küldetések felépítésében valamelyest redundáns, vagy oda nem tartozó szereppel bírt, és főleg sok mellékküldetésben láthattuk (vagy a Deathstroke ellen harcban).

A Suicide Squad Insider második része során lett bejelentve, hogy Gizmo, a Task Force X egyik kisegítő tagja több módon is képes az osztagot segíteni. Például képes a játékos helyszínére egy járműt lepottyantani (ez nem törik össze a landoláskor?). Ez lényegében képes repülni, elején rakétákkal, és a tetején egy gépágyúval, amit egy második játékos kezelhet. De ennek mi értelme van, ha a Suicide Squad: Kill the Justice League marketingjéből megtudtuk, hogy a négy karakter egyedi módon is képes közlekedni? Inkább egyfajta powerupnak tűnik, amit rövid ideig használunk, ha nincs jobb opciónk, aztán rövid úton el is felejthetjük.

A Suicide Squad: Kill The Justice League a mai hírekben is megforduló Apple Vision Pro-val azonos napon, február másodikán jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re.

Forrás: VGC, VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu