GTA VI: nem semmi „trailerrel” kedveskedik a Hyundai a játék rajongóinak! [VIDEO]

A Hyundai Rally csapata újraalkotta a GTA VI trailerét képkockáról képkockára, de ezúttal a saját „vicces” módján…

 

 

A Grand Theft Auto VI előzetes megjelenése körüli felhajtást nem lehet nem kihasználni, vélik egyre többen. A játék még messze van, de már most rengeteg márka és cég igyekszik meglovagolni a marketinghullámot, ami a Rockstar Games következő nagy nyílt világáról szól. Példaként elég annyi, hogy még a Real Madrid is a GTA VI-ra hivatkozott, miután megnyerte a spanyol Szuperkupát az FC Barcelona ellen.

A mai történet azonban túlmutat ezen, és a Grand Theft Auto-saga minden rajongóját meglepte, mert senki sem számított a Hyundai legújabb lépésére a közösségi médiában.

Kiderült, hogy a Hyundai Rally csapata egy GTA VI stílusú trailert tett közzé a YouTube-on. Utóbbi azt szimulálja, amit a Rockstar Games készülő nyílt világában láthatunk majd. Ennek hatására a rajongók elájultak, mert az eredmény remekül néz ki, és látszik, hogy az autógyártó komoly energiát fektetett bele.

Ha jobban megnézed, a Hyundai újraalkotta a Rockstar által több mint egy hónapja kiadott trailert, felvételről felvételre. Számukra ez egy „vicces trailer”. Ám annál sokkal több, mert a cég megnyerte a játék rajongóit. „Ez talán a legjobb rekonstrukciója bármelyik trailernek, amit valaha láttam!” – írja az egyik felhasználó. „Bárki is találta ki ezt az ötletet, fizetésemelést érdemel” – kiáltja egy másik néző.

 

Más is „újraértelmezte” már a GTA VI trailert

 

Nem meglepő, hogy sokak érdeklődését felkeltette ez a rendkívüli módon várt előzetes. Nemrég a GTA VI trailer LEGO formában elkészült, ami mindenkit meglepett. Hiszen több mint 3000 fotót kellett készíteni a figurákról! Végül, de nem utolsósorban néhány felhasználó még emlékszik arra, hogy egy miami éjszakai klub saját trailerrel válaszolt a Rockstarnak. Az E11even nightclubról volt szó, amely a trailerben más néven szerepelt, és ők saját videóval válaszoltak a nagy R-nek.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu