A Final Fantasy 7 Rebirth teljesen új történetet kap

A Square Enix elárulta, hogy a Final Fantasy 7 Rebirth egy teljesen új történetet kap, amikor a várva várt cím a jövő hónapban megjelenik.

 

A Final Fantasy 7 Rebirth játékosai egy teljesen új történetet élhetnek át, amikor elérik a játék Costa del Sol szegmensét. Mivel a játék körülbelül egy hónap múlva jelenik meg, a Square Enix folyamatosan új információkat közöl a Final Fantasy 7 Rebirth-ről, hogy a rajongókat izgalomban tartsa.

Az eredeti Final Fantasy 7 1997 óta jelent meg, így mostanra a legtöbb játékos már tisztában van a cím főbb cselekménypontjaival, még ha nem is játszott vele. Ennek megfelelően a Square Enix a remake-projekt történetében néhány jelentős változtatást eszközölt, hogy a cselekményt frissen tartsa a visszatérő rajongók és az újonnan érkezők számára. Most megerősítették, hogy Costa del Sol, az üdülőváros, amelyet Cloud és társai az eredetiben röviden meglátogattak, a Final Fantasy 7 Rebirthben megváltozik.

Az információ egy Twitter-felhasználó, aitaikimochi fordításából származik Motomu Toriyama, a Final Fantasy 7 Rebirth társrendezője, aki a Taipei Game Show 2024-en elárulta, hogy Costa del Sol mostantól egy teljesen új történetet kap. A fordításban elhangzott még, hogy az üdülőhely lesz az a hely, ahol Cloud és társai a történet komolysága közepette egy kicsit kikapcsolódhatnak.

Az is kiderült, hogy a játékosok választása szerepet kap a játékban, sőt, még a jelenetekre is hatással lesz, attól függően, hogy a partitagok között milyen affinitás van. Ez az affinitási szint a harcban is hatással lesz, ahol a játékosok különböző csapattámadásokkal fognak rendelkezni. A Final Fantasy 7 Rebirthben a megidézések is kapnak egy frissítést, ahol a játékosok mostantól fejleszthetik a materiaikat, hogy erősebbé tegyék őket. Ezen kívül számos minijáték is lesz, köztük csokobóversenyek, ahol a játékosok felszerelést szerezhetnek tollas cimboráiknak.

Az új történetszálak és funkciók ígéretével a Final Fantasy 7 Rebirth egy hatalmas játéknak ígérkezik. És mivel január 31-én gyorsan közeledik az eredeti Final Fantasy 7 27. évfordulója, a rajongók azon tűnődnek, hogy a Square Enix még nem fedte-e fel a legjobb meglepetéseket.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu