Fejlesztés alatt állhatott még egy Batman-játék az Arkham-saga után?!

Josh Keaton szinkronszínész nemrég beszélt a törölt Batman-projektről, amelyet a Warner Bros. Games Montreal fejlesztett volna.

 

 

A Batman Arkham-saga videójáték-történelmet írt, hiszen a Rocksteady három zseniális címet adott ki. Ezek a mai napig mércének számítanak a szuperhősökre épülő alkotások fejlesztése terén. Éppen ezért rajongók milliói várják türelmetlenül, hogy újabb Batman-játékok jelenjenek meg. Nemrég felröppent a hír, hogy Damien Wayne sötét lovagjának játékát törölték.

A napokban Josh Keaton szinkronszínész egy Twitch-livestreamben magyarázta el, hogy majdnem ő játszotta Damien Wayne-t a legutóbbi törölt Batman-játékban – írja az IGN.

Ez néhány évvel ezelőtt történt. Most kiderült, hogy az akkori törlés oka a kiszivárgások miatt volt. „Csalódás volt. De mindent kiszivárogtattak, az egész cselekményt, nem csak az ellenségeket és a gonosztevőket, hanem a koncepciórajzokat is. Annyira más verziót készítettek a Batman-gonoszok galériájából, hogy minden kiderült, ami más volt a játékban” – mondja.

A továbbiakban elmondta, hogy a projekt törlésének fő oka valóban a kiszivárgások voltak. „A kiszivárgások teljesen megölték a projektet”. Majd tisztázza, hogy ez a munka „nem az Arkhamverse-ben játszódott volna, mert ez egy teljesen más dolog volt”. Ez 2016 és 2019 között történt. Közvetlenül azután, hogy a Warner Bros. Games Montreal lemondta a Suicide Squad videójátékot. Miután nem folytatták a Sötét Lovag most felvázolt kalandját, az említett stúdió elkezdett dolgozni a Gotham Knightson, ami 2022-ben jelent meg.

 

További részletek a törölt Batman-játékról

 

A Warner Bros. Games Montréal feladata lett volna a Damien Wayne főszereplésével készülő Batman-játék életre hívása. Sokan nem emlékeznek rá, de ez a stúdió volt az, amelyik a Batman: Arkham Origins-t is kiadta. Így már volt elég tapasztalatuk Gotham hősével kapcsolatban. Bár Josh Keaton azt mondta, hogy a kiszivárgások mindent tönkretettek, Jason Schreier nemrég az X/Twitter fiókjában úgy nyilatkozott, hogy nem a kiszivárgások miatt törölték ezt a projektet. Más okok álltak a háttérben, amiket azonban nem részletezett.

Forrás: Twitch, IGN, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu