Nem akárhogy szerepelhet Batman a Suicide Squad: Kill The Justice League-ben!

A Rocksteady visszahozza a Sötét Lovagot, méghozzá úgy, hogy Batman még mindig éberen őrzi detektívi érzékenységét…

 

 

Mi már határozottan számoljuk a napokat a Suicide Squad: Kill the Justice League megjelenéséig. A játék a game-as-a-service koncepciója miatt ellenzők közösségét generálta. Ám a valóság az, hogy a számos csúszás után legalább kíváncsian várjuk a végterméket. Egy olyan projektre, amelyben, aki nem tudná, a Rocksteady bevonta Batman-t, akit egy nagyon érdekes, a hős ravaszságát kiemelő részlettel jelentkezik majd.

Mostanra már nehéz nem tudni, hogy a brit csapat Suicide Squad című játékában, amely több mint öt év után az első játékuk, a főszerepben Harley Quinn, King Shark, Captain Boomerang és Deadshot gonosztevő-kvartettjét láthatjuk.

Ahogy a név is sugallja, az Igazság Ligája azonban Brainiac agykontrollja alatt álló bábok szerepébe bújik. Ez azonban nem akadályozza meg a Sötét Lovagot abban, hogy született nyomozó legyen.

A játékról a legutóbbi, megjelenés előtti gyakorlati bemutatót követő benyomások a senki földjén hagyták a projektet. A gameplayekből azonban kiderült egy érdekes apróság, ami felett nem tudunk elsiklani: Batman mindig fentről és távolról figyel majd. A média által megosztott előzetesek különböző pontjain, és a jelek szerint a tavaly decemberi többjátékos teszt során is látható volt, hogy a sötét lovag figyeli az Öngyilkos Osztag mozgását.

Bár Batman is része Brainiac tervének, egyértelmű, hogy az idegen android stratégiája az, hogy Bruce Wayne képességeit felhasználva információkat gyűjtsön a csapatról, hogy szembeszállhasson velük.

Valójában ez nem ismeretlen a karakter számára. Emlékezzünk csak vissza az Igazság Ligájára a 2000-es években megjelent Bábel tornya című képregényre. Utóbbiból kiderül, hogy a Sötét Lovag tervei szerint semlegesíti a csapat tagjait, ha valaki kilépne a sorból.

A karaktert ismét az összetéveszthetetlen Kevin Conroy fogja alakítani. Ő a Batman: The Animated Series óta a karakter eredeti hangja, és akit a Rocksteady újra felfogadott, hogy az „éjszaka ura” változatának hangját adja. Ám a Suicide Sqaud-játék a színész utolsó munkája. Conroy 2022-ben hunyt el, de még egyszer utoljára sikerült megszólaltatnia a karaktert.

A brit csapat ezért úgy döntött, hogy a játékban egy, a nevét viselő táblával tisztelegnek előtte. Ugyanígy tettek Arleen Sorkin színésznő, Harley Quinn eredeti hangja esetében is. Ő 2023 augusztusában hunyt el. Mindez egy nagyon szép tisztelgés a fejlesztők részéről.

Forrás: GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu