Death Stranding 2: On The Beach: egy karakter nem tér vissza, de egy ellenféltípus igen!

A szivárgás nem tévedett Kojima Hideo következő játékánal alcímével kapcsolatban.

 

A játék a State of Playen felbukkant, és itt megerősítette a Sony, hogy csak 2025-ben számíthatunk rá. Emiatt néhányan felvetették a kérdést, hogy az első Death Stranding egyik karaktere visszatér-e. Ezzel kapcsolatban Kojima a Twitteren megerősítette, hogy Mads Mikkelsen nem vállalt szerepet a Death Stranding 2: On The Beachben, így Cliff Unger ki fog maradni annak történetéből, ami abból a szemszögből logikus, mert a rejtélyes karakter lényegében minden kérdése meg lett válaszolva. Sam Bridges (Norman Reedus), Fragile (Lea Seydoux), illetve Higgs (Troy Baker) viszont biztosan visszatér, és csatlakozik hozzájuk Elle Fanning, akinek ismeretlen még a szerepe a játékban. A hídkapitány kinézetét George Millerről, a Max Max rendezőjéről mintázták, és Marty Rhone szólaltatja őt meg.

A Death Stranding 2: On The Beach is biztosan rendelkezni fog nagyobb rejtélyekkel, amiket megoldhatunk a játék során, és minden új videó többet is felfed arról, hogy mire számíthatunk a folytatásban, de eközben teóriákat is szülnek a rajongók. Shinkawa Yoji munkásságának hatását is fel lehetett ismerni. Ő korábban a Metal Gear Solidban megmutatta mit tudott, és most Kojima játékában a karakterek és gépek dizájnja az ő ihletét alkalmazták. Néhány robot a Death Stranding: Director’s Cutban is már a Metal Gear Solidra emlékeztethetett, de a folytatás ezt továbbviszi (Fragile hajója, a DHV Magellan a Metal Gear Rexhez hasonló), a gépi katonák pedig a Zone of the Endersbe vagy a Metal Gear Rising: Revengeance-be is beleillenének.

De volt köztük egy robotikus ninja, ami Higgset megállította. Ő lényegében egy az egyben a Metal Gear Solidból a Cyborg Ninja, és nyilvánvalóan direkt utalás Kojima régi munkájára. A Metal Gear Solid egyik ikonikus karakteréről van szó (először Gry Fox, majd Olga Gurlukovich volt ebben a szerepben; a MGS4-ben pedig Raiden, de a Metal Gear Solid 5-ben a Skulls Parasite imitálta ezt). Emiatt is joggal várhatjuk a Death Stranding 2: On The Beachet…

Forrás: GameRant,

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu