Kitálalt a The Last of Us 2 Abby-jét alakító színésznő: szörnyű dolgokat kellett átélnie a játék miatt! [VIDEO]

Laura Bailey a The Last of Us: Part 2 Abby-ja a Grounded II című dokumentumfilmben értékelte a játék megjelenése utáni tapasztalatait.

 

 

A Naughty Dognál munkát vállalni nem lehet könnyű, sem a színészeknek, sem a fejlesztőknek. A The Last of Us: Part 2 fejlesztése során sokakat ért krízis. Sokan emlékezhetnek a cím kiszivárgására, ami hónapokkal a megjelenés előtt történt. Ez arra kényszerítette a stúdiót, hogy határozatlan időre elhalassza a játékot. Az Abby-t alakító színésznő volt azonban az, aki hatalmas, toxikus zaklatási hullámot kapott a nyakába azért, mert csak a munkáját végezte.

A Grounded II: Making The Last of Us Part II című dokumentumfilmben Laura Bailey mesél a tapasztalatairól és arról a pokolról, amin a játék megjelenése után keresztülment.

Abby színésznője elmondta, hogy a fenyegetések nagyon messzire mentek. Némelyikük egyenesen a kisbabája ellen is irányult: „Megfenyegették a fiamat, aki mindezek alatt született, és igen, ez kemény volt. De mindennél jobban megtanított arra, hogy tartsam a távolságot” – mondja az egyik tanulságról.

„Minden pillanat, amikor kapcsolatba kerültem, csak halálos fenyegetések voltak” – mondja (a VGC-n keresztül). Sőt, a színésznő megemlíti, hogy ez utóbbi volt a legrosszabb. „A legrosszabb az volt, hogy az igazán kemény halálos fenyegetések maguktól történtek, és ügyeltek arra, hogy ne olyasvalakitől érkezzenek, aki a közelben lakik” – magyarázza. A rendőrségnek kellett közbelépnie, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egyikük sem volt Laura Bailey lakóhelyének közelében.

 

Az Abby-utálat, a The Last of Us: Part 2 kiszivárgása és a Naughty Dog legrosszabb pillanata

 

Neil Druckmann arról is beszámol, hogy a The Last of Us 2 kiszivárgása miatt majdnem térdre kényszerült. „Ez volt az a pillanat, amikor életem legnagyobb összeomlását szenvedtem el. Egy játékon dolgozom, épp befejezés előtt, otthon, egyedül, nagyon magányosnak éreztem magam… és azt kérdeztem magamtól: >>Kinek csinálom ezt?<< És majdnem nem tudtam túllépni rajta” – mondja.

Rögtön ezután jött a jó hír: „Aztán be tudtuk fejezni (a játékot). Elküldtük a médiának, és a kritikák az egekbe szöktek. Felhívtam Troyt, és azt mondtam: >>Sajnálom, ember. Úgy érzem, cserben hagytalak.<< Azt mondta nekem: >>Hogy érted ezt? Ember, engem nem érdekel (mit mondanak a közösségi médiában). Játszottam a játékot, és imádom!<< Majdnem könnyeket csalt a szemembe. Rájöttem, hogy mennyire érdekel, hogy Troy-nak tetszik” – zárta a beszélgetést.

Forrás: YouTube, VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu