Suicide Squad: Kill the Justice League: népszerű Batman-gonosztevő halálára utalhat a játék?!

Egy nemrég felfedezett Suicide Squad: Kill the Justice League easter egg arra utal, hogy egy egyre népszerűbb DC poén-karakter halott lehet…

 

 

A Suicide Squad: Kill the Justice League-ben a DC-univerzum számos híres hősének lehetséges halálát ismerhetjük meg, de egy nemrég felfedezett húsvéti tojás arra utal, hogy a kisstílű gonosztevő, Kite Man is szörnyű véget érhetett.

Közel egy évtizeddel a Batman: Arkham Knight és a Batman: Arkham VR megjelenése után a Rocksteady Studios visszatért az Arkhamverse franchise-hoz a Suicide Squadhoz, amely az X-es különítményre helyezi a hangsúlyt, akik veszélyes feladatra indulnak, hogy likvidálják az Igazság Ligája tagjait, miután a gonosz Brainiac átvette az irányítást.

A hagyományt folytatva a Suicide Squad: Kill the Justice League is egy sandbox változatot mutat be Superman otthonáról, Metropolisról, amely Brainiac inváziója nyomán háborús zónává vált. Ez a homokozó tele van ellenségekkel, akikkel meg kell küzdeni, és mellékküldetéseket kell teljesíteni. Ám a sasszemű játékosok néhány érdekes, DC-vel kapcsolatos húsvéti tojást fedeztek fel járőrözés közben. Néhány rajongó például észrevehette, hogy egy agymosott Batman kémkedik utánuk a távolból. Mások olyan utcai művészeti alkotásokat fedeztek fel, amelyek olyan lehetséges Suicide Squad DLC-karakterekre utalnak, mint Deathstroke vagy Peacemaker.

Ha a Reddit-felhasználó onebadluvguru nemrég közzétett bejegyzése alapján lehet tudni, hogy van egy DC-gonosz, aki nem fog csatlakozni az Suicide Squad: Kill the Justice League szereplőgárdájához egyhamar.

Onebadluvguru Harley Quinnként fedezte fel a játék nyitott világát, amikor egy falon lógó törött zöld sárkányra bukkant, mellette egy vérfolttal. Ez a sárkány valószínűleg a Batman egyik kevésbé jelentős ellenfelére, Kite Manre utal. Az r/Suicide SquadGaming más felhasználói morbid elméleteket rajzoltak arról, hogyan csapódhatott halálosan a falba a kisstílű bűnöző valamikor Brainiac inváziójának kezdete előtt.

 

Kite Man talán már halott az Suicide Squad: Kill the Justice League idején?

 

Kite Man videójátékos megjelenései eddig viszonylag minimálisak voltak. Csak a LEGO DC Super-Villains és a DC Legends című játékokban bukkant fel játszható karakterként. Charles „Chuck” Brown (aki a Peanuts karakteréről kapta a nevét) először a Batman #133 oldalain jelent meg 1960 augusztusában. Azóta viccfigurának számít, mivel elsődleges trükkje, hogy sárkányokat és sárkányos témájú fegyvereket használ a bűntettei során.

A játékokon kívül Kite Man nemrégiben visszatérő szerepet kapott a Harley Quinn animációs sorozatban, és valamikor idén saját spin-off sorozatot kap Kite Man: Hell Yeah! címmel a Maxon.

Míg Kite Man sorsa a kis képernyőn az elmúlt években felfelé ível, addig az Arkhamverse-ben való megtestesülése talán nem volt ilyen szerencsés. A Suicide Squad nyílt világa tele van vicces utalásokkal a tágabb DC-univerzumra. Úgy tűnik, hogy Kite Man a játék története előtt repült utoljára sárkányával. Remélhetőleg a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben Joker alternatív univerzumbeli változatának sokkal könnyebb dolga lesz, amikor márciusban a játék első DLC-karaktereként bekerül a játékba.

Forrás: Reddit

Poor kiteman… Hell yea…
byu/onebadluvguru inSuicideSquadGaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu