Ingyen tiéd lehet a Dead Island: Riptide; jön a Dead Island 2 Steam-re – íme a részletek!

A Dead Island: Riptide jelenleg ingyenes, a Dead Island 2 pedig megkapta a Steam megjelenési dátumát. Szerezd meg, amíg lehet!

 

 

A fejlesztő Dambuster Studios bejelentette, hogy a Dead Island 2 április 22-én lesz elérhető a Steamen. Ennek örömére a kiadó Deep Silver néhány akciót épített a sorozat köré. Kezdésként a Dead Island: Riptide Definitive Edition február 15-ig ingyenes a Steamen! A Dead Island Definitive Edition és a Dead Island: Retro Revenge 85%-os, illetve 75%-os kedvezménnyel vásárolható meg.

Utóbbi egy oldalnézetes játék, amelyet az Empty Clip Studios fejlesztett, amely leginkább olyan kisebb oldalnézetes játékokról ismert, mint az A King’s Tale: Final Fantasy XV, Streets of Kamurocho és Gargoyles Remastered.

A Dead Island 2 először PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re jelent meg az Epic Games Store-on keresztül 2023. április 21-én. Most, hogy az Epic Games Store-on való egyéves exkluzivitási időszakának vége, a játék a Steamre is eljut.

A Dead Island 2 még 2023 novemberében kapta meg az első DLC-s történeti bővítményét, amely a Haus nevet kapta. A második sztoris bővítmény, a SOLA Festival, valamikor idén érkezhet, ha minden igaz.

Mindent összevetve, ez egy igazán kellemes akciónak tűnik. A sorozat minden játéka elért bizonyos szintű sikereket és megéri az árát. Főleg, ha ennyivel olcsóbban adják…

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu