Újra moziba szólítja a családokat a Kung Fu Panda 4.

MOZI HÍREK – A decemberben bemutatott Kacsalábon óta nem érkezett családi animáció az amerikai mozikba, így a nálunk is hamarosan látható Kung Fu Panda 4-nek igen jó esélyeket jósol a SlashFilm.

 

Egyfelől ezekben a hetekben nincs versenytárs ebben a műfajban, másrészt a bambuszrügy-kedvelő hősről szóló franchise erős márka, eddig 1,8 milliárd dollárt hozott, ezért hírneve ismét behozhatja az amerikai családokat a mozikba. A pandának egyébként óriási a globális vonzereje: a harmadik rész 2016-ban 143 millió dollárt hozott Amerikában, és 521 milliót összesen, amiből 154 millió volt Kína részesedése, ahol a lassú mackó nemzeti kabalaállat. Hasonló kínai sikerre számítanak most is.
Iparági becslések szerint a Kung Fu Panda 4. első hétvégi bevétele valahol 30-39 millió lehet majd Észak-Amerikában, ami nem a legerősebb kezdés, aggodalomra azonban nincs ok. A Slah/Film a Csizmás,a Kandúr: Az utolsó kívánságot hozza fel példának, amely kevesebb, mint 13 millióval nyitott otthon, de végül 485 milliónál állt meg a számláló. A szintén szerényen, 12 millióval kezdő Kacsalábon is már 270 milliónál tart, bár itt még nincs meg a végösszeg. A siker titka az, hogy ha nincs erős konkurencia a családi filmes mezőnyben, az adott produkciót sokáig műsoron lehet tartani, és a hosszú kifutás gazdag bevételt eredményez.

(Kung Fu Panda 4 – hazai bemutató: 2024. március 21.)

Forrás: UIP

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu