Exoprimal: a Capcom a Mega Man IP-t is beveti a dinovadászat [VIDEO]

A Mega Man IP a negyedik szezonban bukkan fel; a Capcom azt is közölte, hogy mikor jön a játék negyedik nagyobb, ingyenes frissítése.

 

A dinókat irtó akciójáték legújabb ingyenes tartalmi bővítése két új játékmódot és hat további Exosuit-változatot hoz magával a küzdelmekbe. A következő szezonban a Mega Man-sorozattal is együttműködés lesz, amely egy új bossfightert, illetve Mega Man tematikájú kozmetikus tárgyakat is magával fog hozni. A két játékmód közül az egyik a Time Loop Rebellion. Ebben a kooperatív módban tíz játékos száll szembe a játék utolsó bossával, a Behemoth-tal, annak még erősebb formában. Ebben a nagy nehézségű módban bizonyos hőstettek teljesítésével az Exofighterek jutalmakat szerezhetnek, többek között arany, „első osztályú” Exosuit skineket, amelyekkel megmutathatják harci sikereiket.

A másik mód a Custom Match. A játékosok saját lobbit hozhatnak létre, és pontosan kiválaszthatják, hogy melyik pályán és milyen típusú küldetéssel szeretnének játszani. Ezek az egyéni szobák megoszthatók a különböző platformokon lévő játékosokkal is, így a barátok együtt haladhatnak előre a történetben a Dino Survival módban, és együtt léphetnek csatába a Savage Gauntlet és a Time Loop Rebellion során. Egy új beállítást is kínál Quick Brawl néven, amely lehetővé teszi az Exofighters számára, hogy kiválasszák és rögtön belevágjanak kedvenc küldetéseikbe, beleértve azokat is, amelyek inkább a játékos a játékos ellen összpontosítanak.

Az Exoprimal negyedik frissítése hat új, Beta verziójú Exosuitot is hoz (Zephyr Beta: Boost Claws; Vigilant Beta: Bowhunter; Krieger Beta: Blitz Cannon; Murasame Beta: Windcaller; Witchdoctor Beta: Plasma Shot; Nimbus Beta: Wild Bomb), amivel 30-ra növeli a létszámot, de tartalmaz még további modulokat és egy aknavető felszerelést a további testreszabáshoz.

Az Exoprimal negyedik nagy frissítése április 17-én jön PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játék az Xbox Game Passon is fenn van. A Mega Man-tartalmak valószínűleg még a tavasz folyamán felbukkannak.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu