Forza Motorsport: bosszantó dolgon javít a hatodik frissítés [VIDEO]

A Turn 10 Studios figyelt a játékosok visszajelzésére, és igazat kell andi nekik, a játék eléggé grindolós lett…

 

Az előremeneteli rendszer kapta a legtöbb kritikát a Forza Motorsport legújabb részében. Minden autónak vannak alkatrészei és rendszerei, amiket módosítani lehet, de ehhez szintlépés kell, ami autónként szükséges! Ezt a rendszer vágja a kukába a hatos frissítés: minden alkatrész az egyes szintű autó számára is elérhető. A kocsi pontjai (Car Point) továbbra is szükségesek az autó szintlépésével, de most már a játékban használt krediteket is beválthatjuk ezekre a pontokra.

„A Forza Motorsport 6. frissítésében az autó fejlődését érintő változásoknak köszönhetően szabadon felszerelheted azokat az alkatrészeket, amelyeket az autódra szeretnél tenni, függetlenül az autó szintjétől. Az első változás az, hogy eltörlik a teljesítményalkatrészek szintkorlátozását, így ezek mind elérhetővé válnak az 1-es autószinten. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az autó szintjétől függetlenül tetszőleges sorrendben szerelhessék fel az alkatrészeket. Legyen szó motorcseréről, versenyabroncsokról vagy karosszéria-kitekről, szabadon építheted az autódat a saját elképzelésed szerint.

Másodszor, a játékosok a játékon belüli krediteket használhatják az autópontok megszerzésére, amikor kilépnek a frissítési képernyőből, 500 autópontért 4500 kreditet kapnak. Ez a változás lehetőséget ad arra, hogy a kreditek felhasználásával azonnal fejleszthesd az autódat, vagy ha félreteszed a krediteket, akkor a korábbiakhoz hasonlóan az autók szintlépése révén szerezhetsz autópontokat a fejlesztésekhez,” írta a Turn 10.

A következő hetek során a Forza Motorsport Car Pass révén négy új kocsi érkezik: március 13-án jön az 1983-as Nissan Motorsports Silvia Super Silhouette #23, 20-án a 2019-es Toyota 86 TRD SE, 27-én a Lexus Vasser Sullivan RC F GT3 #14, április 3-án pedig a Team Lotus 1986-os F1 autója, a 98T #12, amit egy bizonyos Ayrton Senna vezetett. Ezeken túl jön a Combustion Tour, vissza lehet tekerni a versenyek alatt, fejlődött a Drivatar mesterséges intelligenciája, és pontosabban méri a játék PC-n, hogy mennyi VRAM-ot használ.

Legalább rájöttek a játék egyik eddigi súlyos hibájára.

Forrás: WCCFTech, Turn 10

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu