Kiszivárgott egy új Ghost Recon? [VIDEO]

A taktikai lövöldözős franchise új felvonásáról több részlet is kiszivárgott.

 

A Ghost Recon: Breakpoint volt a franchise legújabb tagja. Ezt a Ubisoft párizsi stúdiója fejlesztette, és 2019-ben jelent meg. Online játékmenetre összpontosított az élő szolgáltatásos (live service) modelljével, és ezen a játékon tesztelte a Yves Guillemot vezette kiadó az NFT-ket, ugyanis 2021 decemberében ezek is felbukkantak. Annyira nagy sikere volt az NFT-knek, hogy kb. 400 dollárt termeltek. 2022 áprilisára a Ubisoft le is állította a live service támogatást.

Az Insider Gaming viszont most többet is elmondott a franchise következő részéről. Project Over kódnéven fut, és 2025-ben, vagy 2026-ban jelenhet meg. Az egyik legnagyobb váltás az lesz, hogy belső nézetű lesz. Legutoljára 2007-ben láttunk Ghost Recon FPS-t (Advanced Warfighter 2). A 2019-es Breakpoint és az azt megelőző, 2017-es Wildlands is rendelkezett opcionális belső nézettel, de az új rész a pletyka alapján mindent beleadna az FPS játékmenetbe.

Az új Ghost Recon a játékmenetével és a hangulatával is hasonló lenne a Call of Duty: Modern Warfare játékokhoz. A grafikai stílus hasonlít a Void Interactive játékához, a Ready or Nothoz. A Project Over egy kitalált háború (Naimiai háború) során játszódik, és megosztó küldetésekkel rendelkezik. Például egy osztag közel lesz ahhoz, hogy lelőjjenek egy férfit, aki egy babát hordoz, mert úgy gondolják, hogy a csecsemő egy bomba. Ez a küldetés eléggé hasonlít a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare Clean House küldetéséhez: ott egy házat kellett lerohannunk, és felfedeztünk egy anyát és a gyerekét. Ha megöljük az anyát, a katonák megkérdőjelezik a döntésünk, és aki a babán alkalmaz erőszakot, azonnal egy elfeketülő képernyőn egy game over-t kapott egy olyan felirattal, miszerint „a gyermekek nem harcoló felek”.

Mindez még nem hivatalos, de ha minimum egy évre vagyunk a Ghost Recon új részétől, akkor az PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, és esetleg Amazon Lunára készül…

Forrás: GameRant, Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu