Maga James Bond is úgy véli, Aaron Taylor-Johnson megfelelő lenne a 007-es szerepére…

MOZI HÍREK – Na jó, az egyik (egykori) James Bond nyilatkozott rendkívül pozitívan Aaron Taylor-Johnsonról, miután a pletykák szerint felajánlották neki, hogy legyen a következő 007-es ügynök.

 

 

George Lazenby, aki az 1969-es Őfelsége titkosszolgálatában (On Her Majesty’s Secret Service) című filmben Bondot alakította, jóváhagyását adta Aaron Taylor-Johnsonra, miután a hírek szerint ő is versenyben van a szerepre.

A TMZ friss jelentése szerint Lazenby azt mondta, hogy Taylor-Johnson képes lenne „kezelni a mutatványokat és az összes hölgyet, akik szeretik a szmokingos férfiakat”.

Lazenby megjegyezte, hogy szerinte Taylor-Johnson még nem kapta meg a szerepet, mert „amikor az 1960-as években meghallgatáson vett részt a szerepre, egy csomó különböző teszten és meghallgatáson ment keresztül, mielőtt elnyerte a szerepet”.

James Bondot legutóbb Daniel Craig angol színész alakította. Ő a 2006-os Casino Royale-ban vette át a szerepet. Craig a 2008-as A Quantum csendje (Quantum of Solace), a 2012-es Skyfall, a 2015-ös Spectre és a 2021-es Nincs idő meghalni című filmekben folytatta a kém megformálását.

Lazenby elmondta, hogy támogatja Taylor-Johnsont a szerepben, „amíg igazságot tesznek a karakternek”, és azt üzente a színésznek, hogy „legyen hű önmagához, és találja fel újra a szerepet, hogy az illeszkedjen hozzá”.

James Bond szerepét először Sean Connery alakította 1962-ben, a Dr. No című filmben. Connery ezt követően további négy filmben testesítette meg a karaktert, köztük az Oroszországból szeretettel (From Russia With Love, 1963), a Goldfinger (1964), a Tűzgolyó (Thunderball, 1965) és a Csak kétszer élsz (You Only Live Twice, 1967) című filmekben.

Lazenby követte Connery-t az Őfelsége titkosszolgálatában, mielőtt Connery 1971-ben a Gyémántok az örökkévalóságnak (Diamonds Are Forever) című filmben visszatért a James Bond-univerzumba.

A James Bond szerepében megfordult még Roger Moore, Timothy Dalton és Pierce Brosnan is.

Forrás: TMZ

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu