Aaron Taylor-Johnson reagált a James Bonddal kapcsolatos hírekre!

MOZI HÍREK – Miután a héten felröppent a hír, miszerint Aaron Taylor-Johnson már készül Bond-ajánlat aláírására, a színész őszinte választ adott a pletykákra.

 

 

Aaron Taylor-Johnson rövid, nyers választ adott azokra a pletykákra, melyek szerint készen áll aláírni az új James Bond szerepére. A napok óta tartó találgatások után a színész a Rolling Stone-nak nyilatkozva foglalkozott a pletykamalom legújabb kavargásával.

Habár nem is olyan régen Barbara Broccoli őszintén beszélt arról, hogy Bond szerepére még egy darabig nincs kész a szereposztás, ez sem akadályozta meg, hogy a héten az internet teljesen kirobbanjon.

Ugyanis „kiderült”, hogy a Kraven, a vadász sztárja nemcsak hogy favorit Daniel Craig utódjának az ikonikus szuperkém szerepére. Sőt, gyakorlatilag már meg is köttetett az üzlet. Amikor azonban a hírekről kérdezték, Taylor-Johnson azt mondta:

„Igazából csak azokról a dolgokról beszélhetek, amiket megmutatok és elmondok. Szóval, A kaszkadőr, Nosferatu, Kraven, a vadász. Nem érzem úgy, hogy szükségem lenne arra, hogy kirajzolódjon a jövőm. Úgy érzem, hogy bármit is tervezzenek meg nekem, én k*rvára jobbat tudok csinálni.”

A színészre idén nehéz feladat vár, amikor a Sony legújabb Pókember-univerzum filmjében, a Kraven, a vadászban fog szerepelni. A Madame Web – kritikai és kereskedelmi szempontból egyaránt – lesújtó teljesítménye után a franchise következő filmjén sok múlik. Az R-besorolású képregényfilm első trailere az év elején jelent meg, a film pedig nyáron érkezik.

 

Aaron Taylor-Johnson lenne az új James Bond?

 

A kérdés, hogy ki lesz a következő színész, aki a Martinijét felrázva, de nem keverve issza, Daniel Craig 2021-es távozása óta tartja lázban a közösségi médiát. Úgy tűnik azonban, hogy a franchise régi producere, Barbara Broccoli nem sieti el, hogy betöltse Craig magasan fényezett cipőjét.

Csak a múlt hónapban, amikor a BFI Fellowship rendezvényén jelent meg, Broccoli elzárkózott attól a gondolattól, hogy küszöbön áll egy új Bond bejelentése.

„Semmit sem tudok mondani a következő Bond-filmről. Nincs semmi. Még semmi sem történik.”

Bár a dolgok nagyon gyorsan változhatnak Hollywoodban, az elképzelés, hogy a dolgok olyan gyorsan mozdulhattak el, hogy Taylor-Johnson kevesebb, mint egy hónappal a fenti megjegyzések után aláírhat a franchise-hoz, kissé nehezen hihető. Azonban furcsább dolgok is történtek már. Végül is az új James Bondnak egyszer ki kell majd bújnia a szekrényből…

Forrás: Rolling Stone

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu