PlayStation Plus Essential: miket kapunk húsvét után?

Ismét elrohant egy hónap az évből, úgyhogy nézzük meg, hogy melyik játékokhoz férhetnek hozzá a tavasz második hónapja során a PlayStation Plus Essential, a PlayStation Plus Extra, illetve a PlayStation Plus Premium előfizetői.

 

Sajnos most nincsen szivárgás a PlayStation Plus kapcsán billbil-kuntól (pedig direkt ránéztünk többször is a Twitterére), így most a Sony sikeresen meg tudta akadályozni a szivárgást, ami hosszú ideig gyakori volt a cég körül. Ez meglepő, ugyanis főleg ők voltak érintettek az ilyen korai szivárgásokban. Mindegy, nézzük is, hogy mi is a lista áprilisra…

Az első játék az Ascendant Studiostól az Unreal Engine 5-öt használó „varázs FPS”, az Immortals of Aveum, amit az Electronic Arts adott ki. Ez a játék az áprilisi húzócím, és nem jelent meg PlayStation 4-re, így csak a PlayStation 5-tel rendelkezők férhetnek hozzá. A második játék a Microsoft berkeiből származik, ugyanis a Minecraft Legendsről van szó. Ez PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is elérhető. A harmadik játék csak PlayStation 4-re jelent meg, de a visszamenőleges támogatás miatt PlayStation 5-ön is játszhatjuk; a Skul: The Hero Slayerről van szó. Ezeken túl egy Overwatch 2 mega bundle is van az előfizetőknek (Beekeeper Sigma Legendary Skin, Art Deco Symmetra Legendary Skin, Runner Sojourn Epic Skin, Punker Queen Junker Queen Epic Skin, Construction Ramattra Epic Skin, Matsuri Kiriko Epic Skin, Cassia Lifeweaver Epic Skin, Amethyst Illari Epic Skin, Rugby Mauga Epic Skin és öt Battle Pass tier skip). A játékok május hatodikáig lesznek elérhetőek.

Április elsejéig még lehetőség van bepótolni a márciusi kínálatot, így húsvét során esetleg be lehet pótolni két sonka között az alábbi játékokat: Sifu (PlayStation 5, PlayStation 4), Hello Neighbor 2 (PlayStation 5, PlayStation 4), Destiny 2: Witch Queen (PlayStation 5, PlayStation 4). Ezeken felül a The Finalsban az S.O Sleek bundle is az előfizetők rendelkezésére áll. Ebben 2 Epic kosztümöt és 12 Epic fegyverskint találhatunk.

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu