The Coma 2B: Catacomb: a hideg kiráz majd ettől a koreai túlélőhorrortól! [VIDEO]

A Dvora Studio és a Headup Games megpróbálja bebizonyítani, hogy nem csak japán fejlesztők tudnak remekelni a túélő horror műfajban, hanem egy másik ázsiai ország is képes erre.

 

Youngho végre megmenekült a Kóma nevű rémisztő tükördimenzióból, és újra az iskolában van, élvezve az életét, viszont kezdetét veszi második kalandja. Abban a reményben, hogy megmenekülhet az Ördögi Nővér kezei közül, Youngho összegyűjti Yaesol jegyzeteinek lapjait, hogy megtalálja a hatalmas ereklyekardot, amelyet ellene használhat. Sosem gondolta volna, hogy a Dokaebi piac alatt egy hatalmas létesítményt talál! A dolgok bonyolódnak, amikor egy nem kívánt betolakodó érkezik a tükördimenzióba, és egy új, Yaesolhoz kötődő karakter jelenik meg, hogy segítsen Younghónak. Képes lesz legyőzni az Ördögi Nővért?

A The Coma 2B: Catabomb egy koreai túlélő horror kalandjáték. Ez az előző játék, a The Coma 2: Vicious Sisters háttértörténete, és a franchise történetének mondhatni csomópontja lesz. A játékban újra Youngho Choi, a The Coma főszereplője irányítható. A valóság tükördimenziójából kell kimerészkedni a túléléshez. Mi történt a két The Coma között? Erre ad választ a The Coma 2B: Catacomb. Merüljünk el a torz Sehwa negyedben, miközben egy lebilincselő karakterekkel találkozunk, rejtvényeket oldunk meg, árulkodó nyomokat fedezünk fel, és a túlélésért küzdünk egy könyörtelen pszichopata ellen. A futás és a zseblámpáddal való hadonászás könnyű célponttá tesz bennünket. Bizonytalanul kell egyensúlyozni a felfedezés sürgetése és a túlélés feltétlen szükségessége között.

Féljünk a gyilkosok könyörtelen törekvésétől (el szeretnének tenni minket láb alól), és nekik sokkal gonoszabb a mesterséges intelligenciája. Kereskedjünk tárgyakkal a Dokaebi piacon, hogy felkészülhessünk a kritikus élet-halál helyzetekre. Fedezzük fel Sehwa rémálomszerű negyedét és fedezzük fel sötét titkait. Szedjük össze a nyersanyagokat, hogy túléljük a halálos találkozásokat és megpróbáltatásokat. Tegyük elérhetővé az eszközöket és fejlesztéseket, hogy az addig elérhetetlennek tűnő helyekre lejuthassunk. Bújjunk el, hogy ne fedezzenek fel, ami a halállal egyenlő az élénk, kézzel illusztrált játékbeli látványvilággal és képregényekkel rendelkező játékban, amiről a Clock Tower juthat az eszünkbe (hiszen az is oldalnézetes volt).

A The Coma 2B: Catacomb a harmadik negyedévben (július és szeptember között) érkezik PC-re (Steamen).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu