Metal: Hellsinger VR: a virtuális valóságban is metál az ész [VIDEO]

A The Outsiders, a Lab42 és a Funcom új platformokra viszi ell a Metal: Hellsinger-t, így a virtuális valóságot kedvelő játékosok is átélhetik, milyen metal zenére zúzni és irtani ellenfeleinket.

 

A bejelentés szerint PlayStation VR2-re, SteamVR-ra, Meta Quest Pro-ra, Meta Quest 3-ra, illetve Meta Quest 2-re is meg fog jelenni a Metal: Hellsinger. Erling Ellingsen, a Funcom marketingvezetője a sajtóközleményben ezt írta: „A Metal: Hellsinger a virtuális valóságban mennyei, vagy még inkább pokoli párosítás. Már akkor is arról fantáziáltunk, amikor az eredetin dolgoztunk, hogy milyen izgalmas lenne VR-bsn játszani, és sok rajongó is ugyanezt mondta. Most ez a fantázia valóra válik, és semmi kétség: démonokat gyilkolni epikus metál számok ritmusára, mindezt teljes mozgású, magával ragadó virtuális valóságban, épp olyan hihetetlen, mint ahogy elképzeltük.”

A The Outsiders által fejlesztett és a Steamen 96 százalékos pozitív értékelést kapott eredeti, elismert „ritmuslövöldét” a Lab42 Gamesszel együttműködve az alapoktól kezdve a virtuális valóságra fejlesztették, hogy teljes mértékben kihasználják a VR-ban rejlő lehetőségeket. A Metal: Hellsinger megjelenése óta több mint hárommillió játékos rettegett a pokolok ritmusától, idén pedig ők is beléphetnek az Ismeretlen félig démoni testébe. Azzal, hogy hozzáférhetnek az erejének és fegyvereinek teljes arzenáljához, a virtuális valóságban teljes szabadsággal célozhatnak, mozoghatnak, száguldozhatnak és lőhetnek.

A Metal: Hellsinger VR a közösség által nagyon kért, a játék legendás eredeti zenéjét tartalmazza olyan művészekkel, mint Serj Tankian (System of a Down), Matt Heafy (Trivium), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Randy Blythe (Lamb of God) és mások. A Metal: Hellsinger fényesen ég a virtuális valóságban húsbavágó első személyű lövöldözéssel, a zene ritmusára lüktető, magával ragadó világgal és hipnotikus, lüktető játékmenettel. Célozzunk két pisztollyal egymástól függetlenül, töltsük újra kezeinkkel, és gyilkoljunk a ritmusra a pengéddel. Akár a teljes virtuális valóságban szeretnénk mozogni, akár a joystickot használjuk, vagy akár ülve játszunk, minden lehetséges. Nézzünk szemtől szembe a pokol hordáival egy izgalmas utazás során, hogy bosszút álljunk a vörös bírón, a poklok uralkodóján a teljes eredeti kampányban Troy Baker és Jennifer Hale hangjával. A vörös bíró legyőzésével az Archdevil nehézségi szint és a Torment kihívások várnak ránk.

A Metal: Hellsinger VR tehát idén jön PlayStation VR2-re, a Meta Quest modelljeire, illetve SteamVR-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu