The Elder Scrolls VI: a korai verziókat már tesztelik a Bethesdán belül!

Hiába vagyunk minden bizonnyal még több évre attól, hogy a The Elder Scrolls VI megjelenjen, már azt hallani, hogy a Bethesda Game Studios (BGS) következő játékát ilyen-olyan formában már tesztelik.

 

Korábban már mondta Pete Hines, aki akkoriban a Bethesda kiadásért felelős igazgatója volt, hogy a The Elder Scrolls VI korai fejlesztése megkezdődött, és ezt nem sokkal a Starfield megjelenése előtt hallottuk tőle. Azóta eltelt több mint fél év, és ismét a TES új részéről beszélt a Bethesda. A franchise nemrég ünnepelte 30. születésnapját, ugyanis 1994. március 25-én jelent meg a The Elder Scrolls: Arena, avagy a legelső epizód MS-DOS-ra (akkor még kicsit messze volt a Windows 95, ami azért DOS alapokra épült…).

A Bethesda a Twitteren emlékezett vissza a franchise történelmére, beleértve a The Elder Scrolls Online-t, ami idén lesz tíz éves. Eközben volt szó arról, hogy a The Elder Scrolls VI korai verziói a régebbi epizódokhoz hasonlóan örömmel, izgalommal és a kaland ígéretével töltik el a fejlesztőket. Ezek határozták meg a franchise-ot, így ebből adódóan Todd Howard és a BGS talán jó úton járhat. A lényeg mindenesetre az, hogy a The Elder Scrolls következő fő része már valamilyen formában játszható annak ellenére, hogy korai állapotban van a fejlesztése.

Ebben nagy segítség lehetett a BGS-nek az, hogy nem egy vadonatúj IP-ről van szó (ilyen olt a Starfield). A stúdió régebben megerősítette, hogy egy teljes galaxis létrehozása eleinte problematikus volt, mert sok dologgal kellett foglalkozniuk (űrhajó-csaták, illetve repülés az űrhajókkal). Ezekre nem lesz panasz a The Elder Scrolls VI-ban, úgyhogy alapból padlógázra léphetnek a fejlesztők. A 2018-as E3-on bejelentett játék azért volt már akkor szóba hozva, mert a Bethesda arról nyugtatta a közönséget, hogy a Fallout 76 ellenére nem tervezik elhagyni az egyjátékos címek fejlesztését.

A pletykák szerint Hammerfellben, a Redguardokkal a főszerepben játszódhat a The Elder Scrolls VI…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu