Kiadót vált és a több konzolra is megjelenik a Predator: Hunting Grounds [VIDEO]

Az IllFonic és a Sony Interactive Entertainment közötti megállapodás mellett tartalmi bővülésre is számíthatunk az aszimmetrikus lövöldözős játékban, ahol valaki a Predator (magyarul Ragadozó) bőrébe bújva vadászhatja le a többi játékost, akiknek pedig ezt meg kell akadályozniuk.

 

A Predator: Hunting Grounds jelenleg PlayStation 4-re és PC-re (Steam, Epic Games Store) érhető el, de az év során PlayStation 5-re és Xbox Series-re is meg fog jelenni, ugyanis az IllFonic átveszi a kiadói szerepet a Sony-tól. „Ennek a játéknak erős, lelkes játékosbázisa van, és egy hangos közösség, amely szeretné, ha a játékot frissítenék és támogatnák. Most, hogy az IllFonic kiadói szereppel is bír, tudtuk, hogy vissza kell szereznünk a Predator: Hunting Grounds-ot. Tudtuk, hogy vissza kell térnünk a helikopterhez!”, írta a sajtóközleményben az IllFonic vezérigazgatója, Charles Brungardt. Az utolsó mondat Arnold Schwarzenegger Get to the chopper! idézetére utal; ez a mondat az akkor még erősen németes angol kiejtése miatt vált talán mémmé…

Áprilisban jön a 2.49-es frissítés a PlayStation 4-es és PC-s verzióhoz. A játékosok mozgására, a Fireteam és a Predator fegyvereinek kibalaszolására, a Fireteam fegyvereinek átdolgozására, illetve a felhasználói élmény és játszhatóság javítására koncentrálnak. 2024 végén fog megjelenni a játék PlayStation 5 és Xbox Series portja, ami az Unreal Engine 4.27-en fut majd Vivox és Wwise támogatással. Lesz egy alap és egy Digital Deluxe kiadás is belőle. Télen, majd tavasszal pedig még több Predator fog eljutni az IllFonic játékába.

Ezen is látszik, hogy az IllFonic nem nagyon akarta a Sony kezében hagyni a kiadói jogokat, mert ha rajtuk múlt volna, a Microsoft konzoljára talán sosem jelent volna meg a Predator: Hunting Grounds. A Sony-tól ugyanis eddig egyetlen IP-t láttunk felbukkanni Xboxon, és az is egy évente megjelenő sportjáték, az MLB: The Show, az amerikai baseball bajnokság licenszére építve. Legalább az fenn van a Game Passon is…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu