Kiderülhetett egy fontos részlet a Cyberpunk 2077 folytatásáról?!

A CD Projekt RED azt is megemlítette, hogy a Cyberpunk-saga következő címe, amelynek a kódneve Project Orion, már a koncepció-kidolgozás fázisában van.

 

 

A Cyberpunk 2077 folytatására még jó pár évet kell várni. Ám szórványosan már kapunk részleteket arról, hogy milyen lesz a cím. Néhány napja számoltak be arról, hogy a CD Projekt felfedte az összes készülő játékának státuszát. Ezek egyike a Project Orion, a CP 2077 folytatása. Megerősítették, hogy még mindig a koncepció fázisában van, közel 50 alkalmazottal egy bostoni stúdióban. Nemrég azonban egy állásajánlatnak köszönhetően részleteket tudtunk meg erről a címről.

Mint arról a The Gamer beszámolt, egy álláshirdetésben néhány apró részletet árultak el a Cyberpunk 2077 folytatásáról.

Kiderült, hogy a CD Projekt RED a hivatalos weboldal szerint vezető filmes dizájnert keres. Az állásleírásból kiderül, hogy a játék a „film és a játékmenet egyedi fúziójára” szeretne törekedni. Igaz, ez jelen esetben nem magára a játékmenetre, hanem az interaktív vágóképekre utal, amelyeknek célja a filmszerűbb hangvétel.

Az álláshirdetés így szól: „Ez a pozíció a Project Orionon, a Cyberpunk 2077 folytatásán dolgozó csapatunk tagja. A filmes csapatunk a rendkívül interaktív filmes jelenetek létrehozására összpontosít, animációs könyvtárak és motion capture segítségével, a film és a játékmenet egyedülálló fúzióját létrehozva”. Úgy tűnik, hogy a CD Projekt RED továbbra is a párbeszédre, mint az akció-RPG fontos elemére fog koncentrálni. Ám ezúttal sokkal inkább filmes hangulatú lesz.

 

További részletek a Cyberpunk 2077 folytatásáról

 

Néhány hónappal ezelőtt a CD Projekt RED több mindent bejelentett a fejlesztéssel kapcsolatban. Azt is elmondták, hogy a CP 2077 folytatásai a The Witcherhez hasonlóan fejlődnek majd grafikailag és ambícióban. Kifejtették továbbá, hogy fontolgatják egy többjátékos mód kidolgozását, mivel ez az eredeti játék egyik neuralgikus pontja. Nyilvánvaló, hogy még hosszú út áll előttük, hiszen a lengyel cég jelenleg a következő Witcher-játékra koncentrál. Utóbbi esetében már több mint 400 fejlesztője áll készen arra, hogy 2024 második felében megkezdje a fejlesztést.

Forrás: The Gamer, CDPR

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu