Ilyen lehet a Cyberpunk 2077 folytatása?! Kiszivárogtak a gameplay részletei!

A Cyberpunk 2077 „Orion” kódnevű folytatásáról kiszivárogtak az első gameplay részletek az interneten, néhány egyéb információval együtt.

 

 

Kiszivárogtak az első gameplay részletek az internetre a Cyberpunk 2077 folytatásáról! Mindez a CD Projekt Red néhány nemrég nyilvánosságra hozott álláshirdetéséből derült ki. Már maga a most felbukkant listák létezése is azt jelzi, hogy a folytatás előgyártási fázisa már javában zajlik.

A CDPR hivatalosan 2022 októberében jelentette be a Cyberpunk 2077 folytatását, melynek kódneve Orion. Az első játékhoz hasonlóan az Orion projektet is megerősítették, mielőtt még az előgyártás megkezdődött volna. Azzal az elképzeléssel, hogy a stúdiónak könnyebb lesz tehetségeket találnia egy olyan játékhoz, amelynek létezéséről mindenki tud.

A CDPR North America nemrég megnyitott bostoni stúdiója és vancouveri testvérintézménye most elkezdte meghirdetni a projekttel kapcsolatos különböző pozíciókat.

A 18 álláshirdetés, amely február 6-án jelent meg a fejlesztő weboldalán, megismétli, hogy a játék folytatását az Unreal Engine 5 fogja hajtani. Sőt, néhány válogatott játékmeneti részletet is elárul a készülő címről.

Konkrétan, a projekt vezető rendszertervezőjének hirdetése azt jelzi, hogy a játékban lesz crafting. Míg két másik hirdetés arra utal, hogy a CDPR ismét a történetmesélést tervezi a szkriptelt játékbeli események és a vágóképek kombinációjával. Az eredeti játékban még a legszabályosabb átvezetők sem vették el teljesen az irányítást a játékostól. (Néhány késői játékbeli kivételtől eltekintve, amelyek közül az egyiket a Phantom Libertyben vezették be.) Az Orion-átvezetők több említése arra utal, hogy a karakterek animációi részben motion-captured lesznek, ami az előző játékban is így volt.

 

Teljesen nyílt világú lehet a Cyberpunk 2077 folytatása?!

 

A Cyberpunk 2077 folytatásában visszatérnek a nyílt világú események is, derül ki a listából. A nyitóesemények leírásai tartalmaznak néhány további részletet. A többi információ pedig megerősíti a még nyilvánvalóbb kiegészítéseket, mint például az interaktív párbeszédrendszer, a játék világában található dokumentumok felfedezésének és elolvasásának lehetősége, valamint az RPG-elemek.

A CDPR korábban azt nyilatkozta, hogy a második Cyberpunk-játék egy Witcher-szerű evolúcióra törekszik majd, abban az értelemben, hogy az előd azon részeinek javítására koncentrál, amelyek nem működtek jól eredetileg, miközben a jól sikerült elemeket nagyrészt megtartja.

Tekintettel arra, hogy a most közzétett álláshirdetések közül sokan különböző vezetői pozíciókat hirdetnek meg, érezhető, hogy a projekt még gyerekcipőben jár. Az AAA fejlesztési ciklusok ráadásul egyre hosszabbak. Így az Orion projektre még tovább várhatunk, mint a Cyberpunk 2077-re, amelyet közel nyolc évvel azelőtt jelentettek be, hogy végre piacra kerülhetett volna.

Forrás: CDPR, Reddit

New deets on Cyberpunk sequel
byu/Awkward96 inGamingLeaksAndRumours

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu