CD Projekt RED: a Cyberpunk 2077 csak bemelegítés volt, készül a folytatás!

A lengyel cég (innentől csak CDPR-ként említve) az új évre kanyarodva az új projektet is elkezdte.

 

Igor Sarzyński, a CDPR narratíváért felelős igazgatója a Twitteren még hétfőn közölte, hogy elkezdte első munkanapját a cég új, amerikai stúdiójában, Bostonban. Örömmel találkozott a régi barátokkal, hogy az Orion kódnevű projektet elkezdhesse. Ez a Cyberpunk 2077 folytatása, és ő eléggé izgatott, hogy ezen dolgozhat, és biztos benne, hogy valami különleges születik. Úgy véli, hogy a Cyberpunk 2077 csak egyfajta bemelegítés volt…

Paweł Sasko, a Cyberpunk 2077 küldetésekért felelős igazgatója is a Twitteren beszélt arról, hogy örömmel tért vissza a munkába, és ő is Bostonba tette át színhelyét. A stúdió magja már elég komoly párbeszédeket tartott a Cyberpunk 2077 folytatásáról. Sasko imádja a csapatot és ezt a disztopikus IP-t. A képen amúgy mellette Sarah Gruemmert láthatjuk, aki profi küldetéstervezőként Judy történetszálát valósította meg a 2020 végén megjelent belső nézetes RPG-ben. Sasko amúgy kapott egy kérdést, hogy van-e bármi köze a The Witcher 4-hez (vagy akármi is lesz a franchise új epizódjának a neve). Erre azt válaszolta, hogy számára a Cyberpunk az elsődleges IP, de néha be fog segíteni a The Witcher következő részét fejlesztő csapatnak a szükségtől függően. Ez egy eléggé tapasztalt csapat szerinte, és ők mindent megtesznek, hogy egy kiváló Vaják-terméket hozzanak el – ő mindenesetre teljesen megbízik bennük.

A Cyberpunk 2077 2020 végén jelent meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re. A két előző generációs konzolon annyira siralmas állapotban rajtolt el, hogy a Sony a PlayStation Store-ról, a Microsoft pedig a Microsoft Store-ról ideiglenesen eltávolította, és még a pénzvisszatérítés sem maradt el. Néhány évvel később a PlayStation 5 és az Xbox Series is megkapta a natív verzióját, ősszel pedig a Phantom Liberty kiegészítő is megjelent rájuk (PS4-re és X1-re már nem!).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu