Most vagy soha!: itt az újabb magyar siker, Mortal Kombat 1 DLC harcos lesz Szendrey Júlia!

MOZI HÍREK – A film készítői és a NetherRealms Studios külön szerződése alapján a filmben rendkívül harcias, terhes magyar amazon: Szendrey Júlia letölthető DLC lesz a játékban és szanaszét üthetjük, rúghatjuk vele az összes Mortal Kombat 1 harcost.

 

A NetherRealms Studios váratlan bejelentéssel aranyozta be a küzdősportos, bunyós játékok és a magyar kurzus… öhm történelmi filmek rajongóinak napját! Miután a NetherRealms Studios fejlesztői is megnézték a Most vagy soha! című filmet, nagyon nagy hatással volt rájuk az a jelenet, ahol a Mosolygó Sára által alakított Szendrey Júlia terhesen is szanaszét pofozza, rúgja a nála kétszer olyan izmos és súlyos főgonosz main boss-t: Farkasch-t, így úgy döntöttek, hogy letölthető, DLC-harcosként láthatjuk majd őt viszont a legendás Mortal Kombat bunyós franchise legújabb részében.

Szendrei játékbeli speciális mozdulatai a filmben látható, John Wicket is lealázó extra ütései és rúgásai alapján készültek, bár állítólag lesznek olyanok is, ahol például hirtelen előkapja a film forgatókönyvét és ahogy felolvas belőle dialógusokat, ellenségei sikítva menekülnek a küzdőtérről.

A fejlesztők külön visszahozták még csak Szendrey Júlia miatt a „Babality!” harcvégi extrát, ahol egy speciálisan lenyomható kombó segítségével Szendrey rögtön meg is szüli a gyereket.

Szendrey ruhája a filmben látható kék dressz lesz, de állítólag alternatív öltözékként matyóhímzéses népviseletet is magára ölthet.

A DLC a PS Store-on 3000 Ft.-ba fog kerülni.

A Most vagy soha! kritikáját itt olvashatjátok.

Boldog április elsejét mindenkinek!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu