A Nintendo titokban egy újabb Mario RPG-n dolgozhat?!

A Nintendo felmérést végzett a játékosok körében, amelyben a Paper Mario, a Super Mario RPG és a Mario & Luigi című játékokról kérdezett.

 

 

Nagyon gyakori, hogy a videójáték-gyártó cégek adatokat és véleményeket akarnak gyűjteni a játékosok ízléséről és preferenciáiról. Ebben az esetben a Nintendo volt az, aki felmérést küldött ki számos felhasználónak. Az volt a cél, hogy visszajelzést kapjon a Mario-saga több al-sorozatáról. Ez sok mindent jelezhet a jövőre nézve, de legalábbis jelenleg a japán cég a rajongói bázisától kap visszajelzést a döntések meghozatalához.

A VGC nemrég arról számolt be, hogy a Nintendo felmérést küldött ki néhány konkrét felhasználónak Európában.

Ebben a Paper Mario, a Super Mario RPG vagy a Mario & Luigi című játékokról kérdeztek. Röviden összefoglalva a kérdések a fent említett franchise-ok körül forogtak, és hogy hogyan szeretnénk, ha folytatódnának.

Azon túl, hogy a Nintendo megkérdezte, hogy mely játékokkal játszottunk ezekből a franchise-okból, arra is kíváncsi volt, hogy a Super Mario RPG milyen aspektusait szeretjük és milyeneket nem. További kérdések között szerepel, hogy a sorozat új karaktereivel, például Genóval vagy Mallow-val a Super Mario RPG-ből, vagy inkább a felismerhetőbb személyiségekkel találkozunk-e szívesebben. Emellett arra is kíváncsiak voltak, hogyan viselkednének szívesebben, akár váratlanul, akár normálisan.

 

A Nintendo közelgő Mario-játékai

 

A felmérés zárásaként a játékosok véleményét kérdezik a Super Mario RPG-ről és a Paper Mario: The Origami Kingről. Azonban arra is kíváncsiak, hogy várjuk-e már a 2024. május 23-án megjelenő Paper Mario: The Thousand Year Door-t. Nem világos, hogy mi a Nintendo szándéka az ilyen jellegű felmérésekkel.

Az eléggé egyértelműnek tűnik, hogy visszajelzéseket kell gyűjteniük. Hiszen a céljuk, hogy megértsék, legnépszerűbb franchise-ok mely aspektusain kell javítaniuk. Az is elképzelhető, hogy a jövőbeli megjelenésekkel kapcsolatban terveznek valamit. Gyanúsan sok kérdés érintette a Super Mario RPG-t. Egyesek feltételezik, hogy javában készülhet már a folytatás, ehhez is igyekeztek visszajelzéseket küldeni. Rövid távon egyelőre annyit tudunk, hogy a Luigi’s Mansion 2 HD 2024. június 27-én debütál.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu