Még be sem mutatták, de máris folytatást kaphat az Amazon Fallout TV sorozata?!

MOZI HÍREK – A Fallout TV sorozat producerei szaftos adókedvezményt kaptak cserébe azért, hogy a 2. évadot Kaliforniában forgassák…

 

 

A Fallout televíziós termékké alakítása küszöbön áll. A Bethesda és az Amazon együttműködése a Fallout TV sorozat első évadának mind a nyolc epizódjának egyidejű megjelenésével válik valósággá április 11-én. A terv azonban ennél jóval ambiciózusabb. Bár minden bizonnyal óvatosak, és megpróbálják kivárni, hogy az első epizódok milyen jól teljesítenek, már most megerősítették, hogy elkezdték a második évad tervezését.

 

A Prime Video szeretné a Fallout TV sorozat 2. évadát

 

A kaliforniai kormány 25 millió dolláros kölcsönt adott a Fallout TV sorozat készítőinek a második évad forgatásához. Ezt az összeget nem közvetlenül a Prime Video kapja meg. Hanem adókedvezmények formájában, cserébe azért, hogy a forgatásokat az adott államba költöztetik.

Az információt a Kaliforniai Filmbizottság hivatalos dokumentuma erősítette meg, amely szerint a projekteket „feltételes alapon” fogadták el.

Az információ nagyon sokatmondó, és a projektet övező ambícióról árulkodik. Ugyanakkor helyesen kell érteni: nem azt erősíti meg, hogy mi lesz a sorozattal, hanem azt, hogy mik az Amazon tervei. Tudjuk, hogy a cég tervezi a második évad gyártását. Illetve, hogy az első epizódok New Yorkban vagy Utah-ban történő forgatása után Kaliforniába akar költözni. Már csak azért is, hogy élvezhesse ezeket az adókedvezményeket. Továbbá kiderült, hogy körülbelül 150 milliót tervez költeni a második évadra. Mindez azonban félresiklik, ha az első epizódok nem felelnek meg a nézői elvárásoknak, vagy bármilyen más probléma merül fel.

Mindenesetre ez egy pozitív első hír a sorozat jövőjével kapcsolatban. Az a tény, hogy az Amazon máris a folytatáson gondolkodik, azt sugallja, hogy bíznak a projektben. Valamint, hogy gyorsan zöld utat akarnak adni neki. A nagy sorozatok éves premierjei már a múlté, így nem árt minél hamarabb elkezdeni a munkát, hogy a határidőket észszerű módon tudják meghatározni…

Forrás: film.ca.gov

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu