PlayStation Plus Extra/Premium: az áprilisi frissítés

A Sony közölte, hogy milyen játékokhoz férhetnek hozzá a PlayStation Plus középső és felső szintjére előfizető játékosok, miután néhány címről pletyka formájában vagy hivatalos bejelentésen keresztül már tudtuk, hogy csatlakozik a szolgáltatáshoz.

 

A PlayStation Plus Extra és Premium előfizetői ezekre a játékokra számíthatnak: Animal Well (PlayStation 5), Construction Simulator (PlayStation 5, PlayStation 4), The Crew 2 (PlayStation 4), Dave The Diver (PlayStation 5, PlayStation 4), Deliver Us Mars (PlayStation 5, PlayStation 4), Lego Marvel’s Avengers (PlayStation 4), Lego Ninjago Movie Videogame (PlayStation 4), Miasma Chronicles (PlayStation 5), Nour: Play With Your Food (PlayStation 5, PlayStation 4), OddBallers (PlayStation 4), Raji: An Ancient Epic (PlayStation 5, PlayStation 4), Stray Blade (PlayStation 5), illetve a korábban már megerősített új megjelenés, a Tales of Kenzera: Zau (PlayStation 5).

A Microsofttal ellentétben a Sony két módon is eltérő utat jár. Egyrészt a cég nem közli, hogy mikor melyik játékokat veszi le a PlayStation Plusról (az Essential esetében pedig nem kell, mert azok egy hónapig érhetőek el ingyenesen, majd utána akkor, ha a fiókunkhoz adtuk és aktív az előfizetés), másrészt pedig nagyon ritka az, hogy egy új játék rögtön a PlayStation Pluson debütáljon, ezért a Tales of Kenzera: Zau egy kivételes esetnek tekinthető.

A PlayStation Plus Premium előfizetői pedig csapnivalóan kevés plusz játékhoz férhetnek hozzá ezen túl. Van a két, pletykált cím, ami sejtésünkkel ellentétben egy héttel korábban bukkan fel a szolgáltatáson – a PS1-es MediEvilről (PlayStation 5, PlayStation 4) és a szintén PS1-es Star Wars: Rebel Assault II: The Hidden Empire-ról (PlayStation 5, PlayStation 4) van szó; ezeken túl a harmadik cím az Alone in the Dark: The New Nightmare (PlayStation 5, PlayStation 4). Japánban és Ázsiában van egy plusz játék még: a PSP-re megjelentOre no Shikabane o Koete Yuke PlayStation 5, PlayStation 4).

Ez a lista nem valami hosszú.

Forrás: Gematsu, PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu