Egy Mafia bejelentésre készül a Take-Two?

A Take-Two egyik leányvállalata, a 2K a pletykák szerint arra készül, hogy a Mafia IP-vel kapcsolatban egy bejelentést tegyen, de azt még nem tudni, hogy a Mafia Trilogy-hoz köthető újítás jön-e, vagy végre bemondják, hogy készül a Mafia 4…

 

Egy Twitter-felhasználó, Kurakasis beszélt a minap Mafiáról. Nemrég tőle lehetett hallani több játék címét azok hivatalos bejelentése előtt (például Marvel 1943: Rise of Hydra, Marvel Rivals, Metro Awakening, Indiana Jones and the Great Circle), továbbá ugyanez a felhasználó közölte hetekkel korábban, hogy a Take-Two alá tartozó stúdió, a Ghost Story Games a Judas leleplezésére készült, aztán fel is bukkant egy új trailer Ken Levine, a Bioshock alkotójának játékából.

„Elmondhatom, hogy néhány nappal ezelőtt a Take-Two megkezdte a Mafia-sorozattal kapcsolatos bejelentés előkészületeit. Nehéz meghatározni az időkeretet, de a Judas esetében azt láttam, hogy az új trailer megjelenése előtt 3-4 héttel már készülődtek, szóval… hamarosan. Csak hogy tudd, azért írtam kifejezetten, hogy „a Mafia-sorozattal kapcsolatos bejelentés”, mert NEM TUDOM, hogy ez a Mafia 4 bejelentése, a Mafia Trilogy next-gen frissítése, vagy valami más. Ha többet megtudok, majd szólok,” írta Kurakasis.

A Take-Two a minap közölte, hogy munkaerejének öt százalékát elbocsátja, ami több, be nem jelentett, és így számunkra névtelen játékprojekt leállítását jelenti. A Hangar 13, a 2K egyik stúdiója már másfél éve (2022 augusztusában) közölte, hogy egy új Mafia játék fejlesztés alatt áll, de ezt még mindig nem leplezték le. Akkor a stúdió általános igazgatója, Roman Hladik azt mondta, hogy még évekre van a játék és többet nem is tudnak megosztani róla, de izgatottan dolgoznak tovább a franchise-on, hogy a játékosokat új történetekkel kápráztassák el. 2022-ben azt is hallottuk Hladik közleménye előtt, hogy egy előzménysztori készül a franchise-ból. A Mafia 3 2016-ban jelent meg, és nem tudott felnőni az első két részhez.

Lássuk, hogy mire készül akkor a Take-Two.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu