Kisebb lesz az iPhone 17 Plus kijelzőjének mérete?

TECH HÍREK – Az Apple állítólag nagyobb különbséget szeretne külsőleg is a második és a negyedik modell között, holott belsőleg is számottevő eltérés van a Plus és a Pro Max közt.

 

Az idei iPhone 16 többféleképpen is változtat a kinézetén, és azon is módosít, hogy a felhasználók miképp használják az eszközt. A cég azt szeretné, hogy a generatív (tartalomalkotásra képes) mesterséges intelligenciát is bevethesse az iOS 18-cal, ami szintén 2024 folyamán fog eljutni a felhasználókhoz. A két olcsóbb modell, az alap iPhone 16 és a Plus ugyanakkora kijelzővel bír mint a jelenlegi tizenötös család, de a Pro és a Pro Max készülékek nagyobb méretű kijelzőt kapnak. Egy nevesebb elemző szerint az iPhone 17 Plus képernyőjének mérete nem lesz olyan nagy, mert a Pro és a Pro Max között fog elhelyezkedni.

Tehát az iPhone 17 Plus kisebb kijelzőt kaphat mint az iPhone 15 és 16 Plus (ez jelenleg 6,7″, azaz egy kicsivel nagyobb mint 17 centi; ugyanakkora mint a Pro Maxé), ami azért furcsa, hiszen a cupertinói vállalat azért adott ki egy nagyobb méretű telefont, mert az iPhone mini termékekkel bukott az Apple. Ross Young képernyőspecialista szerint lesz az, hogy a tizenhetes Plus kisebb méretű lesz a tizenhatosnál. Young korábban pontos információkkal rendelkezett az Apple termékeivel kapcsolatban.

 

 

Az iPhone 17 Plus kijelzője tehát 6,3″ és 6,9″ közötti mérettel rendelkezhet. A nagyobb méretű kijelzővel akarja az Apple a Pro Max, azaz a csúcsmodell felé terelni a felhasználókat. A cég felmérése szerint az iPhone 16 Plus nem lesz nagy hatással a készülék iránti érdeklődésre, mert a felhasználók a hagyományos 6,1″-es (majdnem 15,5 centis) kijelzőt preferálják. Így az iPhone 17 Plus mérete 6,5″ (16,51 centis) lehet, így a Pro és a Pro Max között helyezkedne el.

Mindez persze nem hivatalos, de úgy tűnik, hogy már a képernyő méretével is a drágább mobilra kellene beruháznunk.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu