Microsoft Flight Simulator: Xbox One-on is hozni fogja a szintet

A játék fejlesztőcsapatának feje azt nyilatkozta, hogy a Microsoft Flight Simulator Xbox One-on legalább olyan lenyűgöző lesz, mint PC-n.

 

Egyelőre még mindig nem tudjuk, hogy a Flight Simulator mikor jön Xbox One-ra.

Az nem is kétséges, hogy a nyári megjelenések között kitűnik a Microsoft Flight Simulator. A játék jelentőségét mutatja, hogy rövid idő alatt az eddigi legsikeresebb PC-s Game Pass-játék tudott lenni, több mint egymillió letöltéssel. Így indult hát a játék repülése, most pedig úgy tűnik hamarosan Xbox One-on is szárnyalhat majd. Részletek következnek a játékról.

A GamingBolt oldalának adott interjúban Jorg Neumann, a játék feje sietett megnyugtatni az Xbox One-játékosokat. Első és legfontosabb hír a főnöktől, hogy a projekt sínen van, annak ellenére, hogy nincs még hivatalos megjelenése konzolra. Emellett megerősítést kaptunk azt illetően is, hogy ez a változat „ugyanolyan csodálatos lesz, mint a PC-s változat.”

Arra vonatkozóan nem tett ígéretet a csapat, hogy mikor érkezik a játék Xbox One-ra.

Figyelembe véve, hogy egy rendkívül precíz szimulátorról van szó, Neumann kitért arra, hogy hogyan alakul majd a Flight Simulator-élmény kontrollerrel. A csapat vezetője megnyugtatott mindenkit, hogy a stúdió célja az, hogy „nagyszerű élményt nyújtson akármilyen irányító eszközt is használunk, legyen az kontroller vagy egér és billentyűzet kombináció.”

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu