2015 elejére tolták el a Battlefield Hardline megjelenését

Az Electronic Arts talán kapcsolt, hogy a játékosok annyira nem voltak elhasalva a Battlefield Hardline bétától, ezért a „rabló-pandúros” lövöldözős játékot jövő évre tolták át.

A Dead Space sci-fi horror játékokról elhíresült Visceral fejleszti ezt a Battlefieldet és ők is jelentették be a konkrét dátumot 2015-re. Eredetileg úgy volt, hogy október 21-e lesz a „nagy nap”, de most 4-5 hónapot minimum várnunk kell rá.

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Battlefield_Hardline4

Természetesen a kötelező magyarázó blog poszt sem maradhatott el: Karl Magnus Troedsoon, a Battlefield sorozatot készítő DICE vezérigazgatója közölte egy frenetikus kommentárban, hogy „Azt szeretnénk, ha a Battlefield Hardline annyira jó lenne, amennyire csak lehet, hogy a legjobb indulást kaphassanak a játékosaink.”

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Battlefield_Hardline2

Bullshit generátor 2:0 semmitmondó szöveg – független attól, hogy tényleg jót tesz a játéknak, ha még dolgoznak rajta akár fél évet is. Állítólag mind a szingli, mind a multiplayer „csak jól járhat” a dátum elhalasztásával, mivel így a fejlesztők „nagyszerű új ötleteket rakhatnak majd bele a játékba, amelyek mind a közösségtől származnak.” Ámen.

Forrás: Gamespot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu