Samurai Warriors 4 Special Anime Pack kiadás PlayStation 4-re

A Tecmo Koei az új Samurai Warriors 4-et idén ősszel: egész pontosan október 24-én dobja piacra és nemrég jelentették be, hogy a játék egy különleges kiadás keretében is megjelenik.

ps4pro_samurai_warriors_4-20140604-2

A kiadás neve Samurai Warriors 4 Special Anime Pack és a normál kiadással egyszerre jelenik majd meg. A sorozat tíz éves, ez a speciális kiadás apropója és ennek örömére az alapjátékhoz rengeteg hozzáadott jóságot is kapunk, többek között egy anime filmet is Blu-ray-en.

ps4pro.eu_samurai-warriors-4-ps4-limited-edition_1

A Blu-ray film címe: Samurai Warriors: Legend of tha Sanada, de az alapjáték mellett még lesz egy zenei CD és letölthető soundtrackek is, illetve játékbeli exkluzív DLC-k. A DLC-k leginkább plusz kosztümöket és skinekből állnak majd.

És hogy ez mennyibe fog fájni? A magyar árról még nem tudni semmit, viszont az USA-ban 75 $-t kérnek majd el érte, ami 15 $-al több, mint egy mezei kiadás, ami durván 3000 Ft átszámítva, szerintem a magyar ár sem lehet majd sokkal magasabb, feltéve, ha ez a speciális kiadás egyáltalán eljut a magyar forgalmazón keresztül a boltokba, ellenkező esetben ott az Amazon

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu