A BioWare trailere a Shadow Realms-re, egy free-to-play MMO-ra vonatkozhat

Ha hihetünk a különféle helyekről szivárgó híreknek, akkor a nemrég, a BioWare által kiadott és a Youtube-re is feltöltött trailer nem más, mint a Shadow Realms. Maga a BioWare eddig még egyetlen szóval sem erősítette meg a hírt és a 44 másodpercnyi, horrorfilmekre emlékeztető jelenetből az égvilágon nem derül ki semmi, viszont az Interneten „nyomozó” BioWare rajongók összekapargattak némi információmorzsát, amelyek a Shadow Realms-re utalhatnak.

ps4pro.eu_Shadow-Realms_4

A BioWare egyébként egy emailes körlevélben küldte ki a videóját, amelyet „You’ve Been Chosen” című hatásvadász címmel láttak el. A BioWare emailben ezt is lehet olvasni. „Az idő közeleg. Mind figyelnek bennünket. A hatalmad nő. Köln, Németország. Kiválasztottak.”

„Köln, Németország” természetesen a rövidesen megrendezésre kerülő Gamescom konferenciára vonatkozik, amelyet a német városban rendeznek meg.

A „bizonyítékok” pedig még inkább egyértelműek. A PC Gamer szerint az emailben lévő teaser kép fájlneve „ShadowRealms_Teaser_video.jpg.” és nem ez az első eset, hogy ez a cím az EA-hez kötődött.  Februárban a cég lefoglalta a Shadow Realms trademarkját, márciusban pedig rengeteg domaint regisztrált, mint például: „shadowrealmsonline.net,” „shadowrealmspvp.net” and „shadowrealmsplayfree.com” – így logikus, hogy egy újabb free-to-play MMO-val lesz dolgunk. Hogy milyen gépekre, arról egyelőre még semmit sem tudni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu