Minecraft: egyelőre még „karanténban” a PS4-es verzió

Amikor egy játékfejlesztő cég portolni szeretné egyik szerzeményét mondjuk PC-ről konzolra, akkor be kell nyújtania egy tanúsítási eljárást, kérelmet, a gép gyártója felé. Általában ez a folyamat gördülékenyen szokott lezajlani, de kedvenc építő játékunk estében nem így történt.

ps4pro.eu_minecraft_3

Ugyanis a Minecraft Playstation 4 verziójának kiadását egyelőre nem támogatja a Japán cégóriás. Hetekig is eltarthat, amíg a Sony és a 4J Studios megegyeznek egymással. Így búcsút inthetünk a betervezett augusztus végi startnak. Legfrissebb hírük szerint egy hónapra van szükségük, amíg közös nevezőre jutnak.

A Sony azzal utasította vissza első körben a kérelmet, mely szerint a Minecraft PS4 verziója nem felel meg bizonyos műszaki feltételeknek. Most azon dolgoznak a 4J-s srácok, hogy ügyük mielőbb megoldódjon.

-KicsiYapo-

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu