[UPDATE 2]: A Grand Theft Auto V nextgen: lehet, hogy csak 2015-ben?

[UPDATE 2]: A francia gamer website-on olvasható „hivatalos” hír közben fake-nek bizonyult, így ismét csak a korábbi „talán” pozícióba kerültünk vissza.

[UPDATE]: Most egy Rockstar tweetből kiderült, hogy hivatalos: a játékot 2015-re eltolták. Ezzel sok rajongó napját is eltolták…

[EREDETI]:
A 2014-es Gamescom-on semmi nem láttunk a készülő GTA 5 felújított verziójából. Ezen kicsit csodálkoztak a rajongók, mivel a Rockstar Games hónapokkal a megjelenés előtt már szokta közölni a pontos megjelenési dátumot. Most viszont elterjedt az a pletyka, miszerint a kölni rendezvényen a kiadó alkalmazottjai közül elhintette egy kereskedőnek, hogy idén ősszel nem fog megjelenni a játék. „Még várni kell rá sajnos.”

Viszont nagyon úgy fest, hogy a Lindsey Lohan kontra Rockstar per kezd kibontakozni. Történt ugyanis hogy a kedves színésznő beperelte a fejlesztő céget, mivel a játékbeli Lacy Jones arcát és hangját az engedélye nélkül róla mintázták.

Most a Rockstar beadott egy kérelmet a kaliforniai bíróság felé, hogy utasítsák el Lindsey keresetét, ugyanis a játékban szereplő hölgy pusztán hasonlít rá, nem pedig róla mintázták. Abban az esetben, ha nyernek, a kis szőke túlbuzgó tüneménynek kell fizetnie az ügyvédi költségeket.

-KicsiYapo-

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu