Döbbenetes botrány a Batman: Arkham Knight körül! A már MEGJELENT PC-s verzió felfüggesztve!

Bár a PC-s változatról beszélünk, nem mehetünk el szó nélkül a Batman: Arkham Knight körül kirobbant botrány mellett, mert ez akkora böszmeség! Ugye a Rocksteady játéka kedden jelent meg és azért konzolon rendben van. Na igen, de PC-n eléggé problémás állapotban jelent meg. Erre a Warner Bros. Games egy jól irányzott mozdulattal lemosta a játékot a Steam platformról mindaddig, amíg a Iron Galaxy játszható állapotban teszi közzé a Batman: Arkham Knightot.

ps4pro_batman_arkham_knight-20140604-1

Manapság mintha ez egy trend lenne, hogy gyenge lábakon álló játékot tennének közzé a fejlesztők és kiadók. Ez kezd szomorú lenni, ha már nem az…

Korábban a The Witcher 3 PS4 verziójával voltak elég nagy framerate gondok, de azokat a CDPR elég gyorsan orvosolta, illetve készül már az új patch. Ilyet, hogy egy MÁR MEGJELENT AAA játék árusítását egy laza mozdulattal felfüggesszenek közvetlenül a megjelenés után, még nem történt a játékvilág történetében! A dolog pikantériáját egyébként az is erősíti, hogy egy NVIdia akció keretében 300.000 Ft-ért árult videokártyák mellé „ajándékként” adtak Batman: Arkham Knight Steam kódot.

Arról nem is beszélve, hogy az USA-ben várhatóan szénné fogják perelni a Warnert, különösen akkor, ha tényleg törlik a játékot. Magyarországon egyelőre nem hallottunk fogyasztóvédelmi perekről, amint többet megtudunk, tudósítunk róla!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu