Miért töltődik le tetűlassan a Driveclub?! A Sony nyomoz…

Ha esetleg a tegnapi nap folyamán például a DriveClubot töltötte volna le az olvasó egy szabad órájában és valami pokolian lassú sebességgel csordogált le, akkor kimondhatjuk: „a hiba nem az ön készülékében van”.

A DriveClub pont egy kitűnő példa a feltűnően lassú sebességekre. Ez egy 15 gigabyteos letöltés lenne, de volt, akinek ez 45 órájába került volna. Ez kis számolással élve durván 100 kilobyte/sec letöltési sebesség, azaz olyan, mintha 1 megabites letöltési sebességünk lenne. Azért ez manapság már nem gyakori, valljuk be…

DriveClub PlayStation Plus 2

A Sony erre csak röviden válaszolt, hogy jelezték a hálózati csapatuknak, hogy kinyomozzák, mi is okozza ezt a szokatlanul lassú sebességet, de csak Európában, ugyanis ezt Észak-Amerikából nem jelentették. Azóta semmi hír nincsen, hogy mikorra várható javulás. Lehet, hogy egyszerűen nem bírják az európai szerverek a strapát? Talán sikerül a hétvége során kijavítaniuk, bár sosem lehet tudni. Nem ez az első eset, hogy ez bekövetkezett.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu