Nemsokára itt a Bloodborne 1.05-ös patch

A japán PlayStation weboldal tette közzé, hogy hamarosan érkezik az 1.05 verziószámú patch a From Software PlayStation 4-exkluzív játékához, a Bloodbornehoz. Ebben a patchben ezekre számíthatunk:
– Ha egy játékos „csenget”, miközben egy jelszót gépel be, ezt jelezni fogja a játék a többiek számára, hogy ő épp jelszóval bajlódik.
– Ha a coop hosztolója és a meghívott/jelszót használó másik játékos között túl nagy szintbeli különbség van előbbi irányába, akkor a vendég a menet idejéig ideiglenesen buffolva lesz, hogy a statjai megegyezzen a hosztolóéval.
– Egyéb bugfixek.
– „Folytatjuk a fejlesztéseket a jobb játékélmény érdekében.”
bloodborne vs dark souls 2_hun

Nem is csoda, hogy a Sony és a From Software továbbra is támogatja a Bloodborneot, hiszen korábban már Shuhei Yoshida is írta, hogy készülni fog egy kiegészítő, de további részleteket még a Sony-vezér sem árult még el. Úgyhogy továbbra is ajánlott felkapni a játékot, mert megéri. Tesztünkből több részletet is meg lehet tudni. A patch amúgy július 13-án, helyi idő szerint reggel 7 és 12 óra közti karbantartás után kerül fel – a karbantartás alatt az online nem fog működni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu