Mirror’s Edge: Catalyst le fogsz hidalni a gyűjtői kiadás árán!

Egy elég drága gyűjtői kiadást jelentettek be tegnap a Mirror’s Edge: Catalystnak – ez a pakk mind a három platformra (PlayStation 4, Xbox One és PC) elérhető lesz. Az árról még inkább nem beszélnénk, hanem először lássuk, mi is lesz eme Collector’s Edition csomagban…

ps4pro.eu_news_previews_reviews_and_more_mirror_edge_catalyst_1

Egy 14 colos (kb. 35 és fél centis) diorámát kapunk Faithből, aki gyerekként és felnőttként is látható lesz, egy steelbookot, egy limitált litográfiát, 10 darab koncepciós rajzot, egy ideiglenes Mirror’s Edge logó tetoválást, egy szintén ideiglenes, Faith karját imitáló tetoválást és magát a játékot kapjuk meg, mindezt egy nagy dobozban.

És akkor a feketeleves: ennek a gyűjtői kiadásnak az ára 200 (nem, tényleg kétszáz az!) dollár. Majdnem hatvanezer forint. Azért ez már egy elég vaskos árcímke, bár tény, hogy a Faith dioráma egy egyedi ötlet. Huh, remélhetőleg a játék nem lesz bűnrossz, mert akkor talán feledtetheti a költségeket. A megjelenés Európában 2016. február 26-án lesz esedékes.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu