Rekordot döntött a Shenmue 3!

A Shenmue 3 mostanában gyakran tűnt fel a hírekben, főleg a Sony E3-as konferenciáján történt bejelentés óta. Most viszont véget ért a Kickstarter kampány, amelynek végeredménye rekordot döntött. Erre azért számítottunk, hogy bekövetkezik, nem tagadjuk.

A videojátékok kategóriájában ugyanis listavezető lett. 69320 támogatója összesen 6 millió 333 ezer 295 dollárt szedett össze, amely bőven elérte az eredetileg kitűzött kétmilliós célt – gratulálunk is az eredményhez! Ezzel ráadásul Koji Igarashi Bloodstainjét is megelőzte Yu Suzuki és a Shenmue 3, amelyet a Sony is finanszírozni fog valamilyen formában, de egy nem közölt mennyiséggel. Így egy kitűnő példát állított a közösségi finanszírozás sikerének: Hideo Kojima is talán kihasználhatná ezt a Silent Hillsszel (erről ugye írtunk korábban), hogy ne vesszen kárba eme Konamis projektje.

A Shenmue 3, amely legkésőbb 2017 végéig meg fog jelenni, PlayStation 4-re és PC-re lesz elérhető a jelenlegi információk szerint.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu