The Witcher 3: Wild Hunt – Itt az 1.07-es patch, tessék átadni a helyet!

A CD Projekt RED műhelyéből május közepén kilépett The Witcher 3: Wild Hunt folyamatosan frissítés alatt áll, mivel a lengyelek nem hagyják hibásan a játékukat. (Ráadásul az ingyen DLC-kkel is bőven haladnak.) Most itt is van a legújabb patch, de ezúttal kicsit más helyzet áll fent, mint ezidáig…

Például a kérdés, hogy hol az 1.06-os tapasz? Sehol. A CDPR ugrott egy számozást, de ezt csak konzolon lépték meg. Így nekünk az ötös után itt a hetes, amely viszont egész termetes lett, hét és fél gigabytenyit kell letöltenünk! A méretes javítás egy halom dolgot javít ki, de a teljesítményben is igyekszik jobbat kihozni Geralt kalandjából. Konzolon azért néhol megfigyelhetően 30 fps alá esett a játék, de ez a patch megpróbálja ezt is kiküszöbölni. A questek jelentős részénél is fixált nem kevés hibát, úgyhogy már valamelyest értjük is, hogy mitől lett ilyen oltári nagy a patch.

Most már elérhető a patch is, szóval lehet letölteni, aztán a viharban remélhetőleg nem megy el az internet…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu