The Witcher 3: Wild Hunt – Az utolsó ingyen DLC meglepő húzása

Az utolsó ingyenes The Witcher 3: Wild Hunt DLC megjelenése felé közelítünk – becsületre méltó húzásnak tartjuk a lengyel CD Projekt RED részéről, hogy folyamatosan új dolgokat pakoltak bele Geralt játékába, mégpedig teljesen ingyen. Az utolsó ilyen fajta DLC az eddigi legnagyobb lépésnek tekinthető – főképp azoknak lehet érdekes, akik egyszer már végigszántottak a játékon!

ps4pro.eu-news-reviews-witcher-3

Bár még nem mondták el, hogy mikor is jön a tizenhatodik DLC, de már tudjuk, hogy mi lesz ez: New Game+ mód! Ez általában azt takarja, hogy az első végigjátszás legvégén levő felszerelésünkkel újra nekivághatunk a történetnek, ami legtöbbször nehezebb feladatnak bizonyul az alapjátékhoz képest. Ez mondjuk találgatás, mert részleteket – és megjelenési dátumot – még nem mondtak, a héten biztosan nem jelenik meg, szóval esélyes az augusztus elején történő kiadás. Még mellékeltek egy teaser képet is a bejelentés mellé – elgondolkodtató látvány…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu